ANNONS

Span på klänningar!

/

Innehåller annonslänkar för Ellos

IMG_5645

Hej hej

Dags att damma av och fylla på med sommarplagg i garderoben. Packat ner alla tjocka tröjor nu och burit ner sommarkläderna från vinden. Struntar i snöflingorna i prognosen, det ÄR (för)sommar i Maj så är det bara.

Söta väskan har jag ju redan tipsat om men den finns HÄR om ni missat.

IMG_5643

Och denna blommiga sommarklänning HÄR. Just nu har Ellos kampanj med upp till 30 % på klänningar och överdelar, ni hittar hela kampanjen HÄR och klänningen är alltså med på den. Söt modell med volang och vida ärmar. Kan göras så v-ringad man vill med knyt fram 😉

IMG_5638

Ska på en sommarfest med temat blommigt – blir inte svårt. Tror det mesta jag har i sommargarderoben är blommigt 🙂

IMG_5631

Häpp slut på min lunchpaus inomhus, nu ska jag beta av mailen över en kaffe ute i solen igen innan barnen kommer hem. Sen väntar dop i poolen, fotbollsträning, grillkväll och fortsatt garderobsröjning.

KRAM

3
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00