Span på klänningar!

Innehåller annonslänkar för Ellos

IMG_5645

Hej hej

Dags att damma av och fylla på med sommarplagg i garderoben. Packat ner alla tjocka tröjor nu och burit ner sommarkläderna från vinden. Struntar i snöflingorna i prognosen, det ÄR (för)sommar i Maj så är det bara.

Söta väskan har jag ju redan tipsat om men den finns HÄR om ni missat.

IMG_5643

Och denna blommiga sommarklänning HÄR. Just nu har Ellos kampanj med upp till 30 % på klänningar och överdelar, ni hittar hela kampanjen HÄR och klänningen är alltså med på den. Söt modell med volang och vida ärmar. Kan göras så v-ringad man vill med knyt fram 😉

IMG_5638

Ska på en sommarfest med temat blommigt – blir inte svårt. Tror det mesta jag har i sommargarderoben är blommigt 🙂

IMG_5631

Häpp slut på min lunchpaus inomhus, nu ska jag beta av mailen över en kaffe ute i solen igen innan barnen kommer hem. Sen väntar dop i poolen, fotbollsträning, grillkväll och fortsatt garderobsröjning.

KRAM

  1. Jättefin klänning, såg den bara fanns i 38 kvar. Hur är den i storleken? Hade nog kanske velat ha 36 men om den inte är för stor kan jag ta 38:)

    1. Den är ganska snäv i modellen så ligger man mellan två strl så kan man nog gå upp en strl! Kram

  2. Vem är det som ska döpas i poolen? 😉 hehe. Här uppe i Norrbotten njuter vi också av vår innan bakslaget med snö och kallt kommer. Fyller år idag, så jag är tacksam över att jag fick sol på min dag då jag är hemma som mammaledig den här 28e födelsedagen 🙂 tårtorna är klara så nu väntar jag på att bebis ska vakna och sen ska det göras korv och makaroner till dom kräsna i familjen som inte äter smörgåstårta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..