När våren snor ögonfransarna ;)

Innehåller reklam genom annonslänkar får Nordicfeel

IMG_6161

Hej hej

Som jag städat i dag. Trodde det skulle vara trist väder så vände upp och ner på hela huset och har sprungit runt 10 000 steg här hemma och rensat, sorterat, kastat, ordnat och plockat. Mer svett än på gymmet 😉 När jag klev utanför dörren för att hämta barnen vid 13 så sken ju solen från klarblå himmel och här är tokhett!!? Trevlig överraskning, det får nog bli en sväng till något valborgsfirande innan grillfesten i kväll. Ska hoppa in i duschen och snygga till mig strax.

IMG_6165

Målar sällan fransarna så här års, är så allergisk så mascaran rinner eller så har jag knappt några fransar att måla för jag kliar mig i ögonen så mycket. Då är lösfransar min bästis! Provat många genom åren och Ardell´s är mina favoriter, särskilt deras ”wispies”. Många modeller HÄR. De små fransarna är så smidiga att fylla ut med där det är lite glest utan att få ”lösögonfransstuket”.

IMG_6162

Hittade ett så coolt läppglans/läppstift som blir matt metallicfärg på läpparna! HÄR.

IMG_6171
IMG_6169

Och denna parfymen måste jag tipsa er om. Den luktar såååå gott! Sprang på den i en butik på Gran Canaria och ångrar att jag inte köpte den då men nu hittade jag den online HÄR. Den luktar bara så så så gott! Min vår/sommardoft.

Missa inte alla fina valborgserbjudanden HÄR. Mer rabatt ju mer man handlar 🙂

KRAM

 1. Nina skriver:

  Jag vill med ha lösögonfransar. Men tar du bort varje kväll o sätter nya dan efter? Eller hur länge kan du ha dem?

  Hur tar man bort? Med pinsett?kan du i te visa ett klipp hur du gör!

  Mvh Nina

  1. Jag tar bort dem på kvällen ja! Men använder inte varje dag utan bara när det är något festligare så jag sminkar mig. Går oftast bara med läppstift och ögonbrynspenna och lite solpuder om dagarna. Bara att dra bort dem försiktigt försiktigt! Ta bort eventuella limrester med olja på en bomullstuss. kram

 2. Åsa skriver:

  Har för mig att du pratat om att ha ett läppstiftsinlägg, har jag missat det? Vore super annars!! Trevlig Valborg! 😀

  1. Jaaa kommer! Kram och trevlig valborg

   1. Åsa skriver:

    Vad kul tack! 😀 Har fö köpt en fritös o har noll erfarenhet. Har du något bra tips på vad man kan börja med? Eller ännu hellre en steg för steg beskrivning av tex friterad camembert eller friterad kyckling (svårt att få genomstekt utan för mörk?) etc. kanske någon mer än jag som är lite nybörjare. Ja, lite önskemål bara. Ha en fin anslutning på veckan. Nu blir det grillade kycklingburgare här! 😊🌷

 3. Molly skriver:

  Hej, jag undrar vad du tyckte om ögonfransserumet Xlash? Om jag inte minns fel lovade du återkomma med resultatet😊

  1. Funkade inte nåt vidare på mig men så här i pollensäsong så kliar jag mig så mkt då ska ge det ett försök efteråt igen! Kram

 4. Hehe det står att parfymen doftar med en hint av popcorn. Det låter spännande:)
  Ja visst tycker man om olika parfymer på sommaren och vintern.

 5. Linda skriver:

  Trevlig valborg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..