ANNONS

När våren snor ögonfransarna ;)

/

Innehåller reklam genom annonslänkar får Nordicfeel

IMG_6161

Hej hej

Som jag städat i dag. Trodde det skulle vara trist väder så vände upp och ner på hela huset och har sprungit runt 10 000 steg här hemma och rensat, sorterat, kastat, ordnat och plockat. Mer svett än på gymmet 😉 När jag klev utanför dörren för att hämta barnen vid 13 så sken ju solen från klarblå himmel och här är tokhett!!? Trevlig överraskning, det får nog bli en sväng till något valborgsfirande innan grillfesten i kväll. Ska hoppa in i duschen och snygga till mig strax.

IMG_6165

Målar sällan fransarna så här års, är så allergisk så mascaran rinner eller så har jag knappt några fransar att måla för jag kliar mig i ögonen så mycket. Då är lösfransar min bästis! Provat många genom åren och Ardell´s är mina favoriter, särskilt deras ”wispies”. Många modeller HÄR. De små fransarna är så smidiga att fylla ut med där det är lite glest utan att få ”lösögonfransstuket”.

IMG_6162

Hittade ett så coolt läppglans/läppstift som blir matt metallicfärg på läpparna! HÄR.

IMG_6171
IMG_6169

Och denna parfymen måste jag tipsa er om. Den luktar såååå gott! Sprang på den i en butik på Gran Canaria och ångrar att jag inte köpte den då men nu hittade jag den online HÄR. Den luktar bara så så så gott! Min vår/sommardoft.

Missa inte alla fina valborgserbjudanden HÄR. Mer rabatt ju mer man handlar 🙂

KRAM

10
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00