ANNONS

I vår lilla hörna <3

/

I samarbete med Kökets favoriter, innehåller annonslänkar

IMG_6898

Heeej

Hoppas alla hade en fin fredag. Här blev det bra off, hair upp, sweats on. Himla skönt ibland. Dukade dock fint och tänkte mig en family dinner kring bordet i vår lilla hörna men barnen ville äta tacos vid annat bord och se film på datorn och Micke och jag hamnade i varsin fåtölj framför tv:n i stället så dukningen står orörd och får göra till söndagsmiddagen. (Lunch blev just ost & baconkorv med bröd – såå gott, men kräver knappast nån findukning).

IMG_6890

Tänkte mig en chevice på räkor och mango i förrättsglasen och kotletter till huvudrätt – men tillagade hur och med vad till vet jag inte alls. Lagar sällan kotletter, har ni kanske nåt gott tips?

IMG_6875

De uuursöta förrättsglasen (som passar lika bra som drinkglas eller dessertglas) hittar ni HÄR och de ljust rosa mattallrikarna HÄR (älskar denna serie och ska nog utöka den med lite andra modeller. Svag för porslin ni vet.)

IMG_6889
IMG_6891
IMG_6894
IMG_6877

Missa inte alla vårkampanjer hos Kökets favoriter HÄR!

Nu ska jag ta ett ryck och städa min lilla lilla wic, hänga upp allt på galgar och färgsortera så där irriterande ni vet 😉 (minns när jag sorterade Olivias böcker i färgordning i hennes småbarnsrum och folk slutade följa mig för jag var sååå jobbigt pedantisk. HAHA! Pedantisk är det sista jag är).

KRAM

5
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00