Skaldjursservis <3

 

DSC_8130

Hej hej

Hade en så usel dag i går. U s e l ! Allt blev bara fel. Energin var i botten, orkade knappt flytta en fot framför den andra. Allt körde i hop sig. Hann inte med hälften vad jag hade tänkt och åt på tok för mycket choklad. Kröp i hela kroppen, var irriterad och sur. Ville bara gå och lägga mig och få den överstökad från start men det gick ju inte riktigt. Men nu kan jag dra ett streck över den. Ny dag i dag! Ska försöka ha bättre fokus och positiv inställning från start.

DSC_8140

Ni kanske såg min lilla film om soffmiddagen i helgen på instagram, åt skaldjur på min guuuulliga skaldjursservis med guldkant. Fina serviser är att sätta guldkant tycker jag. Och ska användas inte bara till fint, utan gärna till en middag i soffan och till vardags.

DSC_8138
DSC_8150
DSC_8157
DSC_8159
DSC_8152
DSC_8148
DSC_8161
DSC_8149

Lite fulsöt så där och lite to much och jättegullig. Älskar! Ser fram emot många kräftskivor i hop med dessa.

Vintips till skaldjur önskade ni och detta är vårt favvo just nu!

DSC_8135

Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och göra mig i ordning. Ska i väg på studiebesök, så kul!

KRAM

 1. Linda skriver:

  Hej,
  Vart är de fina vinglasen ifrån? Letat som en galning efter samma modell 😉
  Mvh
  Linda

 2. Anna skriver:

  Så gott det ser ut! Du är en inspirationskälla 🙂 Kram

 3. Mm känner igen det där med humöret. Ska ha min menstruation denna vecka så jag kan äta upp hela kylskåpet idag känns det som. Undrar varför det blir så inför…har en deg på jäsning. Blir hemmagjord pizza idag och ett glas pepsi max. En sån dag helt enkelt. Älskar dina glas, formen. Så fina. Behöver uppdatera här hemma och rensa ut. Har Orrefors cocktail glas som liknar dessa. Undrar om det är samma serie. Då kan jag fortsätta köpa samma serie. Får googla. Hoppas du har en gladare dag idag och mys på när vädret är som det är. Snart kommer värmen igen och då är vi alla gladare. Bamsekram – så skönt att du är mänsklig du också Victoria 😘❤️

 4. Marie skriver:

  Håller med, det vita vinet är helt fantastiskt gott!!
  Tror att de dåliga dagarna gör att de bra blir ännu bättre. Kram

 5. De där dåliga dagarna behöver man nog ibland. Jag intalar mig det iaf när de kommer, vem kan vars på topp jämt. Hoppas din dag blir super idag.
  Och vinet! Mitt aaabsoluta favoritvin när det gäller vitt. Love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..