Drömhåret! (rabatt på Hairtalk)

I samarbete med Filip Kilver at KILVER/ERIKSSON

 

Heeej

Tack för alla kaktips, ugnen har gått varm hela förmiddagen. Nu har jag ett tips till er, min fina frisör Filip öppnar nämligen sin nya salong KILVER/ERIKSSON tillsammans med sin syster i dag!!

Dels kan man vinna produkter för ca 1300 kr och ett presentkort på 2000 kr på deras instagram (HÄR) och Facebook (HÄR) men jag har ett fint erbjudande till er här också.  Sugna på hairtalk? Ni kan boka in en gratis konsultation och får även 15% rabatt på Hairtalk när ni anger ”Matplatsen” Erbjudandet gäller bokningar från och med i dag 8/5 till 7/7. Woop! 

Hairtalk är det bästa som hänt mitt tunna hår som aldrig vill bli långt, med hairtalk kan man förlänga, fylla ut och förtjocka och skapa vilket drömhår som helst i princip. Hairtalk är det skonsammaste håret på marknaden och förstör inte ditt egna, snarare skyddar det. Har ni några frågor eller vill veta vad som skulle passa er, längd, färg och antal paket så kontakta Filip för förslag.

Ni bokar online HÄR och hittar hemsidan HÄR (tillfällig, men den riktiga är klar inom kort)

Vi gjorde mitt hår riktigt sommarlångt denna gång med en blandning av alla möjliga nyanser. Ville ha lite ”randig” effekt med mörkare under, blir så fint och levande i flätor  etc, klippte upp det på sidorna och lite v-format bak och jag blev SÅÅÅÅ SÅ NÖJD! Tror det är den finaste frisyren jag haft <3 Känner mig som en ny människa : )

IMG_5195
IMG_5197
IMG_6536

Pst) lördag 18/5 är det öppet hus i butiken 14-16 med lyxiga goodiebags till de första besökarna, så kika in då om ni är i krokarna. Kungsgatan 27 är adressen!

KRAM

 1. Jättefin i håret blev du!
  Hur ofta behöver du köpa nytt hår? Jag blev just presenterat detta av min nya frisör och är verkligen sugen på att testa 😍
  Måste bara få liiite längre hår först.

  1. Hej hej! Jag brukar byta efter drygt ett halvår men gör ju mycket olika färger och frisyrer/längder på mitt, min kompis som kör samma längd och frisyr har sitt längre 🙂 kram och lycka till, tror absolut du kommer trivas!

 2. Linda skriver:

  Vill aldrig vara utan mina HT. Precis som du skriver i inlägget Victoria så skyddar de ditt eget hår. Mitt hår har aldrig vuxit så mycket som det senaste året då jag haft mina HT-extensions. Det hänger liksom på håret 🙂 Kvittar ju hur fina kläder man än har på sig om man är dassig i håret. Fint att du inte smyger med dina! Tycker det blir fel när man t ex gör reklam för medel som gör ditt hår starkare och tjockare, när man egentligen har hela skalpen full med HT.

 3. Tack snälla för tipset🙏💕Är missnöjd med min frisör som inte lyckades färga mitt hår sist🙄

  1. Nej vad tråkigt, vet precis hur det känns 🙈 Kan varmt rekommendera Filip! Kram

 4. Fint!
  Själv har jag massa hår på huvudet så behöver inte fylla ut det. Skulle önska jättelångt hår ibland men det får vara bra med det jag har.

  1. Vilken lyx! Men tur det finns alternativ för de som vill eller behöver. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..