ANNONS

En sväng på Grönan

/

IMG_6537

Hej hej

Helg runt hörnet, som jag längtar! Segast skitveckan på länge, må den snart vara över. Några mysiga helgplaner? Vi var ju till sthlm för ett dygn och tror inte jag skrev så mycket om det men vi hann iallafall med finlunch på Strandvägen 1, apperol på uteservering vid vattnet, några karuseller på Grönan (Tessan hade aldrig varit där så vi var ju bara tvungna! Galet mkt folk dock då det öppnade för säsongen samma dag) en båttur och middag på Räkan!

IMG_6527
IMG_6540
IMG_6544
IMG_6547
IMG_6550
IMG_6560
IMG_6568
IMG_6571
IMG_6572

Räkan låg ju i Göteborg förut och då fick man styra sina räkor till bordet med radiostyrd båt (barnen tyckte det var svinkul) men riktigt så stort var det inte i denna lokalen så man fick sina skaldjur till bordet helt enkelt 😉 Mycket gott och grymt skön och trevlig personal, sånt gillas!! Fick t.o.m med oss varsin skaldjurstång hem då vi tyckte de var så grymma.

IMG_6573
IMG_6576
IMG_6578
IMG_6583
IMG_6585
IMG_6587

Älskar vi skaldjur eller älskar vi skaldjur?

Mysigt att komma i väg till storstaden en sväng även om det bara var för ett dygn.

I helgen blir vi hemma. Väldigt mycket hemma för vi har middagsgäster både fredag och lördag så jag spenderar väl mesta tiden i köket, som jag älskar. Ska skissa på några trevliga menyer nu. Vad brukar ni bjuda på när ni får besök, har ni någon sån där paradrätt?? Skicka den gärna till mig isåfall så bli jag glad 🙂

KRAM på er alla fina läsare som alltid peppar och är så rara <3

22
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00