ANNONS

Hemgjord kycklingkebabrulle

/

DSC_8174

Hej hej

Nåt gott och smidigt vi har fått dille på här hemma är rätter på Liba-bröd! Bruka ni använda det? De där orientaliska tunna stora bröden som finns i brödhyllan nästan överallt. Här har vi gjort kycklingkebabrullar av dem, såå gott! Och så himla smidigt. Använt färdig fryst kycklingkebab också så denna rätten går på ett kick.

Kycklingkebabrulle
2 port

2 libabröd
fryst kycklingkebab (kronfågels är god!)
sallad
gurka
tomat
röd lök
kebabsås
fefferoni

Lägg ut varit stort ark aluminiumfolie på varans tallrik och lägg på bröden. Lägg på strimlad sallad, finskuren lök, tomat och gurka. Stek kycklingkebaben i lite olja i en het panna tills den fått fin färg. Lägg på kycklingen på bröden, ringla över valfri kebabsås ( Lillesjö kebab & taco är sååå god!!) och rulla ihop till rullar. Servera med fefferoni.

DSC_8162
DSC_8164
DSC_8166
DSC_8167
DSC_8168
DSC_8169
DSC_8172

KRAM

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00