ANNONS

Tacosnurror

/

DSC_7875

Hej hej

Har ni tacofärs över ibland? Då kan man göra små goda tilltugg i form av tacosnurror!

Tacosnurror

1 ark smördeg på rulle
ca 100 g tacofärs
ca 100 g phildelphiaost
1 dl riven ost
salt & peppar

Rulla ut smördegsarket och bred på philadelphia. Smula över tacofärsen, strö över riven ost och salta och peppra. Rulla ihop som en rulltårta och skär i skivor. Lägg dem på bakplåtspapper och gratinera i ugnen, 200 C ca 10 min tills de fått fin färg.

DSC_7846
DSC_7847
DSC_7872

Servera gärna tomatsalsa till att doppa dem i eller ringla lite chilimajonnäs på.

Doftar underbart här hemma, både av kakan i ugnen och nytvättade lakan över hela huset. Sol och blå himmel ute, som balsam för själen även om man är inomhus. Det blir kaffepaus på terassen lite senare.

Ser fram emot i dag: provsmaka kakan i solen. Se ett sprillans nytt avsnitt Jane the virgin med Olivia. Heja på Sverige i Eurovision i kväll med ostar & chark. Krypa ner i renbäddade sängar (och nya lakan!) allihopa.

Men först lite roliga samarbeten att rodda med och saker att provbaka/laga. Har bara planerat in KUL jobbsaker i dag.

KRAM

6
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00