Brownies med mjölkchoklad

 

DSC_8186

Hej hej

Sitter här och stoppar i mig en skål yoghurt med frukt. Fått lite cravings på det. Känns väldigt nyttigt 🙂 Nääästan lika nyttigt är det väl med brownies?? 😉 Dessa med mjölkchoklad i är poppis här hemma.

DSC_8179

Brownies med mjölkchoklad
ca 8 stora bitar eller 16 mindre

75 g smör
100 g mörk choklad
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 dl farinsocker
1 dl strösocker
2 dl mjöl
1/2 tsk bakpulver
1 tsk salt
100 g grovhackad mjölkchoklad

Smält smör och mörk choklad på svag värme i en kastrull. Vispa samman ägg, socker och vaniljpulver och rör ner det i chokladsmeten.

DSC_8180

Blanda mjöl, bakpulver och salt och vänd ner i smeten så det blandas ordentligt. Tillsätt den hackade chokladen och häll ut smeten i en form med bakpapper, ca 20 x 30 min. Grädda i 160 grader i ca 18-20 min. Låt kallna och skär i rutor.

DSC_8181
DSC_8185
DSC_8186
DSC_8189

Yummi!

Har noll inspo till middagslagande i dag, så i kväll blir det något jag alltid tar till då, kan ni gissa vad kanske? 🙂

KRAM

  1. Momo skriver:

    Alltså, jag bakade precis detta, och det blev på riktigt det godaste jag bakat i hela mitt liv!! Tack för recept <3

    1. Vad roligt att höra. Mina barn tyckte detsamma 😍 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..