Med matchande ringar!

I samarbete med Daniel Wellington

DSC_8833

Hej hej

Såg någon gissade ostbricka till middag och det var en bra gissning. Vet jag inte vad vi ska äta så blir det oftast ostbricka eller..

DSC_8828

DSC_8807

..räkmackor! Enklast möjliga middagen. En bit gott bröd, några goda röror, ett gäng upptinade räkor och en citron (måste kila och hämta en, glömde!) sen är middagen klar. Kanske några kokta ägg till om man vill också.

DSC_8815

Skymtar ni något nytt på min hand? Daniel Wellington har släppt matchande ringar! Finns i samma färger och mönster som armbanden, stilrena och snygga. HÄR hittar ni hela kollektionen.

DSC_8786

Presenttips inför kommande studenter och annat kanske? Med min rabattkod MATPLATSEN från ni 15 % rabatt på allt. HÄR hittar ni hela utbudet av klockor och tillbehör. Så fint att matcha allt.

DSC_8846

Nu redo för en liten datenight med räkfrossa och Robinson. My kind of tisdag! <3

DSC_8856
DSC_8857

KRAM och trevlig kväll på er!

 1. Superbra tips på snabb middag! Detta får det bli på fredag när mannen ska på sommarfest med jobbet.
  Kram

 2. Hej 🙂

  Dina räkor ser alltid så himla fina ut!! Vilken sort köper du? Ibland får man ”grisen i säcken” då man inte kan se igenom påsen och dom är så bleka och tradiga.

  1. Håller med, köper aldrig i påse som man inte ser utan köper i lösvikt i frysdisken (tips om de på ica maxi Universitetet om du bor i Örebro). kram

 3. Hej, blir alltid så glad och inspirerad av dina inlägg:)
  Såg dina fina vinglas, var har du köpt dem?
  Med vänlig hälsning Christina

  1. Tack rara! Glasen har jag köpt på Newport. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..