ANNONS

Ost & charkbricka

/

Innehåller annonslänkar 

DSC_8754

Hej hej

Vad hände med det härliga vädret?? Jo det blev härligt på ett annat sätt kan man säga. Först ca 30 (!) grader varmt och gassande sol från blå himmel och sen plötsligt i kväll började det blåsa utan dess like och himlen blev s v a r t och sen dess har det blixtrat och dundrat i timmar medan regnet smattrar titt som tätt.

DSC_8743

Denna lilla bricka åt vi till Eurovision förra veckan. Inte så liten kanske 🙂 Den maffiga serveringsbrickan/skärbrädan finns HÄR och är perfekt för plock! Eller en familjepizza. (glöm inte min rabattkod MATPLATSEN, den ger 20 % på hela sortimentet hos Jotex t.o.m 26/5 HÄR!)

DSC_8752
DSC_8756
DSC_8760
DSC_8762
DSC_8759
DSC_8758
DSC_8765

Provade en radda nya ostar faktiskt, annars kör jag mina gamla vanliga favoriter. Goda men föredrar nog favoriterna (fast cheddarn med ale var grym!) och till dessa hör St Agur, Bresse bleu, brie de maux, epoisses, gorgonzola, primadonna, fransk bondost, Brillat savarin och taleggio. Säkert glömt några också. Har ni några favoriter att komplettera med?

Glasen – älskar glasen! Har dem i olika storlekar och köpta HÄR. Får många frågor om dem.

Nu väntar jag bara på att Sebbe ska somna som får sova på Mickes plats i natt (rädd för åskan och Micke är på jobbfest), sen ska jag kika på några avsnitt av The Sinner i sängen. Såå bra serie med Jessica Biel, har ni sett?

KRAM

12
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00