ANNONS

Snyggt och stilrent i packningen

/

I samarbete med iDeal of Sweden, innehåller annonslänkar

IMG_8114

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit som en stock! Trött som en gnu i dag dock, klassisk måndag alltså 😉

Här kommer ett tips på snygga och praktiska nyheter från iDeal of Sweden. När jag reser nånstans så har jag i princip alltid med mig datorn, paddan, mobilen, laddare och extrabatteri. Allt snyggt förpackat denna gång i snygga fodral!

IMG_8123

Datorfodralen finns i olika storlekar beroende på vilken dator ni har (jag har det mindre till min macbook pro), se HÄR. Clutchen funkar lika bra som just clutch eller till ipaden, finns HÄR. Matchande passfodral HÄR och den snygga powerbanken HÄR med matchande sladd HÄR. Såå snyggt kit!! Fodralen finns även i en till snygg färg, ni hittar hela sortimentet HÄR.

IMG_8118
IMG_8119
IMG_8116

Ange koden MATPLATSENMAJ så får ni 20 % rabatt på allt!

KRAM

1
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00