Dagarna som går..

IMG_7518

 

Hej hej

Hinner knappt med att tömma kameran just nu, dagarna går så fort denna tiden på året men några dokumenteras med kameran åtminstone. Jag minns allt så mycket bättre när jag fotat det och framförallt om jag laddat upp här och skrivit om det. Det blir som att man bearbetar upplevelsen och minnet flera gånger om tills det sitter. Saker jag inte fotar eller skriver om faller lättare i glömska..

IMG_7513

Häromfredan var det bara jag och min killar hemma en solig kväll så vi tog cyklarna och styrde ner till hamnkrogen för en räkmacka.

IMG_7519
IMG_7509
IMG_7512

Eller fish and chips och glass för den lille.

IMG_7535
IMG_7540
IMG_7541

Det här hade Olivia fått spel av. (Sebbe bryr sig inte) Lök och dill på pommesen. Sallad på tallriken. Det sista har hon dock lugnat ner sig med men som yngre skulle salladen bort och på någon annans tallrik pronto innan hon kunde börja äta.

IMG_7550
IMG_7553

Mycket trevlig räkmacka och mysig sommarkväll!

Lillördag i dag, som nästan känns som en fredag för sen är vi lediga resten av veckan. Tror det får bli en kycklingkebabsallad till middag och nån dessert. Har ett supergott tips jag bjöd på härom helgen, ska skriva ner receptet och återkommer sen!

Är gräsänka i kväll och tänkte hyra mig en film när barnen lagt sig. (alt börja på någon ny serie). Har ni några tips?? Ni brukar vara bäst på det!

KRAM

 1. Carro skriver:

  Säger också Chernobyl på HBO! Och Blindspot på Viaplay. Sen börjar en ny serie på Netflix idag, Himmelsdalen, verkar väldigt spännande 🙂 Skönt ibland med filmkväll för sig själv 🙂

 2. Mojjan skriver:

  Chernobyl på HBO är ett måste. Otäck och bra, mest för att man vet att det faktiskt har hänt. Minns själva händelsen faktiskt, även om jag var liten. Men man hade ingen aning om hur mycket som faktiskt påverkade livet efteråt.

 3. Annika skriver:

  Har sett typ alla serier men det finns en som utklassar alla: Mr.Mercedes av Stephen King. Finns på C-more. Kram Annika i Skanör 💜

 4. Chernobyl på HBO. Obehaglig men SÅ bra!

 5. Maria skriver:

  ‘Home fires’ på svtplay!😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..