ANNONS

Vilken dag!

/

I samarbete med Remonte

IMG_8433

Hej hej

Vilken dag det blev! Fredag och strålande sol, och Micke tog ledigt. Haft en mysig dag på stan med allt från gos med Bailey, mammografi (hey man är ju över 40, aaaj  ;)) lunch på uteservering och shopping (Micke). Nu ska vi alldeles strax kila över till fam Gillberg på middag. Lyxigt att bli bortbjuden!

IMG_8441

Skorna – bland det skööönaste jag gått i, rekommenderas varmt. Fjäderlätta sneakers i dovt rosa. Älskar ju Riekers sandaler och systermärket Remonte har också mycket fint och skönt för fötterna. Ni hittar mer inspo HÄR. (Dessa har art nr R3511-31) Riktigt riktigt sköna, och sånt gilla man ju också när man är över 40 😉 (herreguud vilka obekväma skor man stoppat ner fötterna i i sin ungdoms dagar. No more!).

IMG_8443

På en promenix i skogen i Trollhättan förra helgen. och mer om den ska jag berätta sen.

IMG_8429
IMG_8445
IMG_8448

Vädret tog över i dag, hann inte riktigt med fredagspeppen här. Men jag återkommer med lördagspepp i morn istället!

Ha en riktigt härlig fredagskväll nu!

KRAM

17
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00