Vilken dag!

I samarbete med Remonte

IMG_8433

Hej hej

Vilken dag det blev! Fredag och strålande sol, och Micke tog ledigt. Haft en mysig dag på stan med allt från gos med Bailey, mammografi (hey man är ju över 40, aaaj  ;)) lunch på uteservering och shopping (Micke). Nu ska vi alldeles strax kila över till fam Gillberg på middag. Lyxigt att bli bortbjuden!

IMG_8441

Skorna – bland det skööönaste jag gått i, rekommenderas varmt. Fjäderlätta sneakers i dovt rosa. Älskar ju Riekers sandaler och systermärket Remonte har också mycket fint och skönt för fötterna. Ni hittar mer inspo HÄR. (Dessa har art nr R3511-31) Riktigt riktigt sköna, och sånt gilla man ju också när man är över 40 😉 (herreguud vilka obekväma skor man stoppat ner fötterna i i sin ungdoms dagar. No more!).

IMG_8443

På en promenix i skogen i Trollhättan förra helgen. och mer om den ska jag berätta sen.

IMG_8429
IMG_8445
IMG_8448

Vädret tog över i dag, hann inte riktigt med fredagspeppen här. Men jag återkommer med lördagspepp i morn istället!

Ha en riktigt härlig fredagskväll nu!

KRAM

 1. Malin skriver:

  Din top är så fin! Var har du köpt den?

 2. H skriver:

  Kul att se att du varit på besök i denna fina stad med 🙂

  1. Älskar att se nya städer, hade det såå mysigt! Kram

   1. Barbro skriver:

    Du skriver att du gillar att se nya städer kommer du till Lidköping så kommer jag att visa dej runt nån gång.
    Kram o ha en fortsatt bra dag..😊

 3. Petra skriver:

  Just ja , inget ofördelaktigt om sponsrade utrymmen 🙄

 4. Petra skriver:

  Ja precis finns ju numera RiKTIGT snygga sneakers som även är sköna , ett fåtal dock ..

 5. ÅsaS skriver:

  Oj, nu har jag hunnit läsa ifatt bloggen! Dagarna går så fort så jag hinner knappt med nånting längre. Det måste vara typiskt 40+. Precis som mammografi och bekväma, sköna skor. Om man bara hade haft vett att lyssna lite mer på föräldrarna när man var i tonåren/20-årsåldern, då hade man inte behövt lida sig igenom obekväma skavsår, sneda tår och ömmande vrister, bl a.
  Sneakersna är iaf jäkligt snygga och ser riktigt sköna ut. Är själv på jakt efter ett par sneakers i rosa eller jeansblått, så jag tackar för tipset. Nästa vecka får det bli skojakt här.
  Njut helgen!
  Kram 💕

  1. Petra skriver:

   Ja de finns ju annars både sköna och coola sneakers ….

   1. ÅsaS skriver:

    Ja, men nu tycker jag att både Rieker och Remonte är snygga.. Och jag behöver inte vara cool, känner mig trygg i mig själv ändå.

  1. Petra skriver:

   Fattar du är köpt av rieker m får ingen annan kommentera?

   1. Oj vad du var ivrig mitt i natten. Såna här kommentarer kommer oftast då 😉 jag låg och sov och kunde inte godkänna kommentarerna så de blev synliga förrän nu när jag vaknat. Men nu fick du fram din poäng. Tips: köp några skor DU tycker om så har jag på mig såna JAG tycker om. Ha en fin dag, hoppas du sov gott sen!

    1. Carro skriver:

     Hahahaha… ”Kommer oftast på natten…” Bra svar!!
     Ha en trevlig helg!💛

   1. ÅsaS skriver:

    Jag är INTE köpt av Rieker/Remonte – jag KÖPER SJÄLV de skor jag vill ha. Och vill jag ha Rieker/Remonte så köper jag det.

    Ska du svara på kommentarer, se då till att du har kött på benen och belägg för dina påhopp.

  1. Samma här, dagarna flyger fram just nu. Lycka till i skojakten!! Kramar

   1. ÅsaS skriver:

    Jag skulle vilja ha dubbelt så långa dagar nu, då det är studentplanering här just nu. På onsdag smäller det, och Miss18 har fortfarande inte bestämt vad hon vill ha på buffébordet.. 😬

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..