ANNONS

GHD curve tong – the locktång

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Nordicfeel

IMG_1757

Hej hej

Happy nationaldag på er!

I dag kör Nordicfeel GRYM kampanj över dagen, man får 20 % rabatt på köp över 399 kr. Letar ni locktång (eller plattång eller hårfön) så kan jag varmt rekommendera GHDs produkter.

IMG_1758

För snygga lockar så blåser jag det alltid först. Ev plattar jag det innan också, det ger lite blankare ordnade lockar i slutändan, eller så lockar jag det torkade håret direkt och då blir det lite mer volym och rufsiga lockar.

Ni hittar en massa olika varianter HÄR.

IMG_1760

HÄR har jag en stor klassisk locktång (32 mm) som ger stora lockar i håret. Med lite kortare hår blir det mer några böljande vågor och har man långt hår blir det stora mjuka lockar. (Lockade håret i morse, ni kan se det på min instagram/stories)

Och letar ni inte efter värmeverktyg så finns ju tusentals skönhetsartiklar att fynda!

KRAM

5
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00