Kanelbulleskorpor

DSC_8904

 

Hej hej

Det börjar bli sommarlovspirriga barn här hemma med nedräkning. Och sovmorgonspirrig mamma, håhååå vad skönt det ska bli att slippa väckarklockan. Sen har jag ju inte semester direkt men att slippa gå upp tidigt duger fint för mig.

Har ni överblivna kanelbullar som sett sina bästa dagar? Gör skorpor av dem! Halvtorra bullar är ju ingen hit men heltorra är 🙂

Superenkelt är det och garanterat uppskattat!

DSC_8876

Skär bullarna i smala skivor, ca 1 cm tjocka. Lägg dem på en plåt med bakpapper och grädda dem i 100 grader (över/undervärme) ca 2 h. Vänd dem efter 1 h. Låt dem sedan stå och torka med ugnsluckan på glänt en stund. Förvara i burk med tätt lock. Sååå gott till kaffet eller picknicken.

DSC_8878

Testa om ni inte gjort det tidigare!

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..