ANNONS

Hemligheten bakom lyster!

/

I samarbete med MayBeauty

IMG_0074

Hej hej

Huuu så risig jag kände mig. Hy torr som fnöske av detta växlande väder, för lite sömn och pms. Rödflammig, prickig och t o r r.

Så vad gör man då? Jo man unnar sig en stund med en lyxig återfuktande mask. Maybeauty har kommit med en nyhet i sortimentet, denna Bio Cellulose Face Mask som återfuktar på djupet, motverkar rynkor och ger huden lyster.

IMG_0081

Masken är gjord på fermenterad kokosnöt för att ligga så tätt på huden som möjligt så att serumet med hyaluronsyra kan återfukta ansiktet på djupet. Luktar fräscht och lyxigt.

IMG_0086

Öppna förpackningen och ta ut masken. Ta bort ena skyddslagret och applicera masken på ansiktet.

IMG_0087
IMG_0089

Dra sedan av det andra skyddslagret och dutta dit masken ordentligt så den sitter bra. Tryck ut resterande serum från förpackningen och applicera det på masken.

IMG_0091
IMG_0094

Sen tar ni en skön powernap eller passar på att se ett avsnitt av favoritserien som jag gjorde eller något annat mysigt för nu ska masken sitta i 30-45 min. Känns riktigt rogivande, sval och skön.

IMG_0096

När tiden gått så hade både håret hunnit torka och ett avsnitt av The Handmades Tale passerat och masken torkat något. Dags att dra av den.

IMG_0097
IMG_0101

Ta tag i kanterna och dra av den försiktigt (det gör inte ont).

IMG_0102
IMG_0103
IMG_0105
IMG_0106

Dutta in kvarvarande serum i huden och känn hur mjuk och återfuktad huden blivit!

IMG_0108

Fick genast tillbaka lyster, färgen lugnade ner sig och den torra trista ytan var som bortblåst. Nu sitter sminket mycket bättre och hyn ser frisk och fräsch ut! Och känslan är så len så man vill klappa sig på kinderna mest hela tiden 🙂

IMG_0109

En riktigt riktigt härlig mask jag gärna rekommenderar! Fixar sommarhyn och håller den återfuktad, mjuk och skön. Ett måste i sommar.

Just nu får ni 30 % rabatt med koden victoriabio eller så klickar ni HÄR för att komma direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad. Tänk på att erbjudandet är tidsbegränsat!

IMG_0073

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00