Braai hos grannarna

I samarbete med Daniel Wellington

IMG_0617

Hej hej

Nyss hemkomna från mysig Braai hos grannarna brevid. Marcus hade varit i Afrika och köpt med sig blandade korvar och kött och grillen gick varm.

IMG_0621
IMG_0628
IMG_0635
IMG_0629
IMG_0638

 

Goda grannar, grill, glada barn. Dessa sommarkvällar! Var ett rätt trött gäng dock i söndagsmood 🙂 Jordgubbar, grädde och glass fick avrunda kvällen.

IMG_0633
IMG_0642
IMG_0643

Älskar verkligen detta armband från Daniel Wellington! Matchar det med klocka med detaljer i rosé. Ett fint presenttips så här i sommartider. HÄR kan ni kombinera ihop ert eget presentkit – välj en klocka, armband och matcha med extra band eller armband.

IMG_0598
IMG_0601

Jag har en Classic Petite St Mawes (32 mm) och Classic Bracelet Satin White i small.

IMG_0611

Min kod MATPLATSEN ger er 15 %hela sortimentet!

Nu ska vi slänga oss i soffan och börja se nån ny serie. Har ni några tips på något som kan passa både Micke och mig att se ihop?

KRAM

 1. Snygg klocka och snyggt armband på en snygg tjej 😘😉🙌🏼

 2. Tjernobyl på HBO om ni inte redan sett den. Så himla bra miniserie och hela händelsen är ju så tragisk men serien är riktigt bra!

 3. Lina skriver:

  Escape at dannemora är bra! HBO

 4. Vilken mysig söndag ni ser ut att haft! Grillat och sommar är livskvalité! 🙂
  Vet inte om ni sett den redan men annars, kolla in true detective på HBO. Så himla bra! Den följer vi härhemma.
  Kramar

 5. Har ni sett What If på Netflix? Lagade din carbonara i helgen och det var verkligen ljuvligt gott, provade spagetti n9 för första gången och det var en höjdare! Tack för det tipset!:-)

  1. Jag gillade inte alls What If. Kunde inte sluta titta på Renee Zellweger och jämföra hur hon såg ut innan plastikoperationen. Hon var ju så söt i Bridget Jone’s Diary, och nu bara konstig … Tycker skådespelarinsatserna är dåliga och ska inte spoila något för någon, men den känns bara som en B-produktion. Finns fortfarande ingen serie som slår Breaking Bad eller GOT (förutom sista säsongen då som inte alls höll måttet). Har man inte sett Game of Thrones har man missat något, eller har man något magiskt att se fram emot. Bästa ever!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..