Västkusten

Innehåller annonslänkar

IMG_0659

Hej hej

Vi packade bilen och åkte mot västkusten tidigt i går morse. Stannade i Karlskoga för medhavd frukost vid vattnet, hittade ett så mysigt ställe. Äggmackor (med stekt ägg) smakar aldrig godare än så här!

IMG_0654
IMG_0666
IMG_0669

Sebbe doppade fötterna, hade nog gärna badat helt och hållet.

IMG_0685
IMG_0674

Min outfit från H&M, tröjan HÄR (älskar den till kjolar, köpte båda färgerna) kjol HÄR.

IMG_0706
IMG_0698

Sen åkte vi vidare till vårt kära Tanum/Grebbestad. Här stannar vi ett par nätter. Tog en promenad in till bryggan för lunch. Svindyr lunch. Olivias hamburgertallrik 192 kr utan dryck.. Min krabba var dock grymt god och hovmästarsåsen den godaste jag smakat.

IMG_0742
IMG_0743
IMG_0744
IMG_0747

Sen strosade vi längs bryggan (ganska folktomt, tor säsongen drar igång på riktigt vid midsommarafton?) och hittade ett ställe som hade bio på övervåningen och alldeles strax skulle Husdjurens hemliga liv 2 börja så vi kilade in. Så mysigt!

IMG_0753
IMG_0750
IMG_0749

Promenad till hotellet igen. Älskar dessa vyer!

IMG_0735
IMG_0730
IMG_0697
IMG_0764
IMG_0765
IMG_0766
IMG_0768
IMG_0692
IMG_0758

Sen middag på hotellet och chill på uteplatsen medan barnen roade sig utanför. Sen sov vi som stockar och nu ska vi kila ner till frukosten innan den stänger. Ett litet semestervykort från mig!

KRAM

 1. Har du några tips på var det finns bra stugor?

  1. Dålig koll på utbudet tyvärr, brukar hyra av tanumstrand, de är helt ok, små men ligger bra. Kram

 2. AC skriver:

  Hejsan!

  En nyfiken fråga (och det är ingen kritik), hur ser ni på det här med skärmtid? På bilderna sitter Sebbe och Olivia med hörlurar och tittar i mobilen medan ni äter.
  Jag säger inte att det är fel eller rätt, bara nyfiken på hur andra barnfamiljer hanterar den frågan. (Själv har vi, efter diskussioner, bestämt att det är mobilförbud medan vi äter och det håller vi hårt på.)

  Mvh AC.

  1. Fråga på 🙂 vi har oftast särmfritt kring maten vi med. Men nu var det bara jag och Micke som ville ut och äta, det var sent, barnen trötta och redan mätta, de fick lite pommes och chilla med paddorna för att orka hänga på, då är det helt ok för allas skull 🙂 Är inte så hårda på det, när alla är nöjda är vi nöjda. Kram

 3. Ulrika skriver:

  Mina hemtrakter! 🙂

 4. Marie skriver:

  Prova Smögen nästa gång! Bästa bästa 😍😍😍

 5. Ulrika skriver:

  Åhh, nu blir jag avis!
  Vi försökte boka Tanumsstrand men var för sent ute för att få ett trivsamt rum inför helgen, ville ej ha stuga (haft det två ggr där)
  Bor helst där ni är : )
  Första gången vi var där var det bara jord där dina barn nu leker på fotot.

  Ha en härlig helg!
  Hälsn. från Gbg : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..