Sommardoften!

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

IMG_1073

 Uppdaterat: NU funkar äntligen koden!! Förlängt till 26/6.

Hej hej

Börjat dagen med att puffa på mig den här :). Har så länge jag minns köpt Escadas sommardofter varje sommar. De luktar lite snarlikt i samma stuk men med ny touch varje år och doftar s o m m a r för mig och årets associerar jag sen alltid med minnena från den sommaren. För visst minns man genom dofter! I år är det Miami Blossom HÄR.

IMG_1074

Sprudlande, friska noter av vita blommor i kombination med energigivande inslag av färska frukter. En uppfriskande, färgglad cocktail, där fruktiga toppnoter av läskande vattenmelon och frisk apelsin harmoniskt samspelar med prunkande hjärtnoter av tahitigardenia, jasmin, tuberos och ananas för att skapa en ljus och fräsch sommarkänsla. Subtila basnoter av sandelträ och mysk fullbordar denna unika doftkreation och skapar en positiv glöd. Resultatet är en fräsch, sprudlande vision av kvinnlighet – en klassisk ESCADA-doft som andas energi, lätthet och saftighet.

IMG_1076

Jag har en rabattkod åt er som gäller t.o.m i morgon 24/6, med koden MATPLATSEN20 får ni 20 % rabatt på hela sortimentet HÄR (inte bara parfym alltså utan ALLT hos Nordicfeel – enda undantaget är valuepacks/andra erbjudanden, Olaplex, Sensai, Maria Åkerberg och The Ordinary). Så passa på och kika in. Jag ska själv bunkra med solskydd (DESSA är ju oooutstanding, tack för alla era tips om dem).

KRAM

 1. Jennie skriver:

  Nu funkar koden för alla som vill beställa, provade precis. 😊😍💃

 2. Jennie skriver:

  Har du fått nåt svar om det fungerar snart? Provade precis, men det går fortfarande inte. 😊

  1. Nä de skulle kolla upp det, kollar med dem igen!

 3. Lisa skriver:

  Försöker handla nu fungerar ej- trist

 4. Sofia skriver:

  Hej!
  Provade att handla nu men det funkar ej..så synd!

  1. Mailat dem och hoppas de löser det snabbt, återkommer så fort det funkar!

 5. E lite nyfiken på Escada å Nordic Feel 😚
  Men rabattkoden verkar inte funka !?
  Eller så gör jag något fel 😕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..