ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sommardoften!

/

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

 Uppdaterat: NU funkar äntligen koden!!Förlängt till 26/6.

Hej hej

Börjat dagen med att puffa på mig den här :). Har så länge jag minns köpt Escadas sommardofter varje sommar. De luktar lite snarlikt i samma stuk men med ny touch varje år och doftar s o m m a r för mig och årets associerar jag sen alltid med minnena från den sommaren. För visst minns man genom dofter! I år är det Miami Blossom HÄR.

Sprudlande, friska noter av vita blommor i kombination med energigivande inslag av färska frukter. En uppfriskande, färgglad cocktail, där fruktiga toppnoter av läskande vattenmelon och frisk apelsin harmoniskt samspelar med prunkande hjärtnoter av tahitigardenia, jasmin, tuberos och ananas för att skapa en ljus och fräsch sommarkänsla. Subtila basnoter av sandelträ och mysk fullbordar denna unika doftkreation och skapar en positiv glöd. Resultatet är en fräsch, sprudlande vision av kvinnlighet – en klassisk ESCADA-doft som andas energi, lätthet och saftighet.

Jag har en rabattkod åt er som gäller t.o.m i morgon 24/6, med koden MATPLATSEN20 får ni 20 % rabatt på hela sortimentet HÄR (inte bara parfym alltså utan ALLT hos Nordicfeel – enda undantaget är valuepacks/andra erbjudanden, Olaplex, Sensai, Maria Åkerberg och The Ordinary). Så passa på och kika in. Jag ska själv bunkra med solskydd (DESSA är ju oooutstanding, tack för alla era tips om dem).

KRAM

14
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00