ANNONS

Västkusten del 2

/

Innehåller annonslänkar

IMG_0814

Hej hejHemma! Borta bra, hemma bäst, så känner jag alltid (väldigt hemmakär) även om vi älskar att vara på vift. Kort som långt. Vi älskar att umgås – både med varandra och med vänner, vi älskar att resa, att det händer något, se nytt, uppleva, träffa nya människor, äta gott och smaka nytt och tycker delad glädje är dubbel glädje – men älskar också att bara vara, slappa hemma, inte göra ett dyft. Vi gör ju mest av den sista varan men det skriver jag väl sällan om här. Och till vardags är vi ju alltid tillsammans, barnen slutar tidigt och jag jobbar hemma och träffar  i princip ingen annan än familjen på hela veckan, oftast öppnar jag inte munnen från att de gått till skolan tills de kommer hem (vet att många brukar tycka jag gör så mycket på helgen och undrar hur jag orkar och om jag inte vill vara hemma och ta det lugnt men som sagt jag gör ju det hela veckan, längtar efter lite umgänge och fart och flärd när det väl blir helg 🙂 Förstår ni hur jag menar?)

I år fick vi dock för oss att fly midsommar och ägna oss åt en mysig familjehelg på vift istället. Vi började med Grebbestad som ni såg HÄR. Fortsatte med varierande väder, ömsom sol och ömsom regn. Skönt med inomhusbad då!

IMG_0780
IMG_0788

(Baddräkt 99 kr från H&M HÄR)

IMG_0796
IMG_0834
IMG_0843

Sebbe envisades med UV-dräkt inomhus 😉  på rea HÄR

IMG_0847
IMG_0844

Vi for till Sveriges kanske tråkigaste köpcentrum (Tanum). Sorry men det är sååå dåligt. Halva centrumet är tomt? Tänkte att de hunnit göra något åt det sen förra året men nej det var lika tragiskt nu. Utbudet och sortimentet i de få butiker som finns är inget att hurra för. Barnen var dock glada att det fanns en leksaksbutik – det händer ju sällan numera.

(Min klänning HÄR – missa inte att ni får 25 % på hela ordern i dag med koden 395724!)

IMG_0863

Vår lilla uteplats 🙂 Perfekt när man har barn, de kunde springa rakt ut till lekplatsen mm.

IMG_0774

Gick in till Grebbestad på kvällen och åt på Grebys. Och åt såå gott! Ett slags långkokt kött som sedan var grillat, gjorde något liknande hemma för ett par år sedan men tappade bort receptet – ska göra en ansträngning och leta upp det!

IMG_0882
IMG_0876
IMG_0884
IMG_0886
IMG_0879

Alltid uppskattat och gulligt när personalen erbjuder sig att ta kort – men jag tror aldrig alla lyckats bli bra på en bild, haha.

IMG_0887
IMG_0890
IMG_0893
IMG_0866

Blusen HÄR, på 50 % rea. Stor i strlk! Köpte först en 36:a men fick skicka tillbaka och byta till 34.

IMG_0895
IMG_0900
IMG_0925
IMG_0938

Solig midsommarafton, men nu checkade vi ut. Tänkte först stanna på midsommarfirande men ingen var sugen på dans kring stången så vi for vidare helt enkelt.

Mer om nästa destination senare!

KRAM

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00