ANNONS
Integritet på Tailsweep

Escaperoom Örebro (och nya Mojo)

/

Hej hej

Ännu en tradition. Eller ja det var andra året i rad men jag hoppas på många fler. Hedenborgs, Wiklanders och Riis goes escaperoom. Tjejerna mot killarna. Förra året vann vi! Årets resultat är inte så noga 😉 (ok killarna vann men med ynka t r e t t o n sekunder!) Sååå kul koncept, ni måste testa! Här i Örebro kan man göra detta på Makeriet. Man blir inlåst i ett rum och ska lösa alla möjliga klurigheter (ingen fysisk aktivitet alltså utan klurig).

Men först en fördrink hos mamma och pappa. Om någon ser ofokuserad ut..

..så är det för att Bailey levde rövare runt fossingarna. <3

Fotoförbud på Fagerlinds (man låser in grejerna) men sen väntade vi in killarna på Sorellas i solen. Vilken kväll! Jag och Emilie hade klätt oss matchigt värre 😉

Och sen hade vi bokat bord på nya restaurangen Mojo. Ursnyggt inrett!

Och supergod mat (minus burratan som tyvärr var torr). Beställde in en massa smårätter. Den koreanska kycklingen var magisk, det beställdes in extra av den istället för dessert 😉 Även tummen upp för löjromstacos, halloumifries och flatbreads med tryffelsalami, mm. Och inte minst deras variant av pinacolada med kokosskum!!

Ännu en sommarkväll att minnas från 2019.

I kväll vankas 40-årsfest med bbq och amerikanskt tema, klädsel blå/vitt/rött. Älska temafester!

Ha en fin kväll alla rara läsare!

KRAM

4

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00