ANNONS

Sommarmat och sommarserier

/

DSC_9452

Hej hej

Ny vecka. Skönt med måndag öven om det är lite helg-hela-veckan över dagarna just nu. Micke har inte semester än men vi andra är hemma och njuter av att slippa väckarklocka och vara uppe alldeles för sent och plöjas filmer om kvällarna.

I går såg vi Murder Mystery på Netflix (med bla Jennifer Aniston och Adam Sandler). Den var väl så dääär, men gillar skådisarna så den var sevärd ändå. Sen såg vi Wonder woman, den gillade vi! (även Sebbe).

DSC_9455
DSC_9457

Vad äter man sköna sommardagar? Jo gärna nåt kallt eller lättlagat. Som varmröktlax med räkor, skagenröra, romsås, ägghalvor, sallad och färskpotatis. Minimal insats. Äter sällan potatis rakt upp och ner, gillar det inte så värst alls. Men lite färskpotatis med smör och dill är ju faktiskt himla gott. (Sen ä l s k a r jag potatisgratäng och pommes osv men vanlig kokt potatis är inte min grej.)

DSC_9453

Det är ju ny månad också ser jag, så jag återkommer med sammanställningen över vad juni bjöd på lite senare.

Nu kaffe och ett avsnitt av Big Little Lies. Förutom denna ser jag just nu The Americans (den är lite seg så jag ser den när jag ska sova så somnar jag som en stock hehe. I går lyckades jag dock pricka in ett spännande avsnitt så jag kom upp i varv och kollade några timmar..), The Handmades tale (såå bra, nytt avsnitt varje torsdag tror jag), Jane The Virgin (också nytt varje torsdag), La Casa de Papel (den ser jag med Micke – spansk spännande serie). Och sen kom en ny säsong av Crazy Ex Girlfriend ut nu såg jag så den ska jag plöja (sån småfånig smårolig serie man ändå inte kan sluta titta på).

Vad följer ni för serier i sommar?

KRAM

13
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00