Utemöbler

Innehåller annonslänk

IMG_8091

Hej hej

Fått så mycket frågor om vårt lilla loungset på altanen. Supernöjda är vi, hade ett matbord här förut men det var sällan man satt där så det har fått flytta till baksidan. Mysigare häng i denna lilla soffgrupp, så kan man sitta och kika bakom staketet på vad som händer på gatan och vinka till grannarna typ 😉

IMG_8094

Beställde denna tidigare i våras och nu har nog den ljusa varianten hunnit ta slut men det finns en lika snygg mörkare HÄR.

IMG_8098

Här tassar jag oftast ut med dagens första kaffekopp medan det fortfarande är mestadels skugga. (den här veckan verkar det dock bli b a r a skugga, svensk sommar.. jaja)

IMG_8085

IMG_8101
IMG_8094
IMG_8089
IMG_8083

Men just nu är mest fokus på tak-terassen. Håller på och målat vitt vitt, staketet ni skymtar ska bli vitt och likaså paviljongen där uppe. Vår runda matplats vi hade under taket där har fått flytta ner, det var liksom ingen som orkade släpa upp mat och tallrikar dit, så nu har vi den här nere istället som ni kanske såg HÄR och där uppe ska vi ha en liten soffhörna istället så man kan hänga i skuggan. Visar när det blir klart!

Staketet lär ta halva sommaren, vi får måla en snutt här och en snutt där beroende på väder och vind. Dessutom måste ju en av oss (läs Micke) balansera på stege från utsidan, så det går inte så fort. Och ni som målat staket vet hur pillrigt det är..  Så där har ni våra semesterplaner sommaren 2019 🙂

KRAM

 1. Linda skriver:

  Vi ska bygga altan nästa vår och vill att altandäcket ska gå åt det ljusa hållet. Vad har ni behandlat eran med? Trallen är superfin. // Mvh Linda

  1. Tack vi har använt Sioox – supernöjda! kram

 2. B-M skriver:

  Jag har ett varv målning kvar på vårt altanstaket sen förra sommaren. Dels tar det sjukt lång tid att måla, sen var det lite för varmt oxå då. Det lär inte bli problemet den här sommaren verkar det som… 😉
  Snygg loungegrupp förresten!

 3. Vilken fin sittgrupp. Jag önskar något liknande till vår balkong över carporten. Vi ska också måla i sommar. Ha en fin sommar.

 4. L skriver:

  Fint du har det! Har också hus och lite olika uteplatser. Tycker det är svårt att få till något som känns bra i alla väderstreck, håller på att flytta runt hela tiden med bord och soffor och fåtöljer hit och dit 😅 (lyxproblem) kram

 5. Vill titta in och önska dig och din familj en riktigt härlig sommar☀️

  Ser inte kul ut att måla och förstår att det tar tid. Här blir det till att måla huset, inget vidare det heller men blir lite mer åt höst kanten innan vi påbörjar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..