ANNONS

Utemöbler

/

Innehåller annonslänk

IMG_8091

Hej hej

Fått så mycket frågor om vårt lilla loungset på altanen. Supernöjda är vi, hade ett matbord här förut men det var sällan man satt där så det har fått flytta till baksidan. Mysigare häng i denna lilla soffgrupp, så kan man sitta och kika bakom staketet på vad som händer på gatan och vinka till grannarna typ 😉

IMG_8094

Beställde denna tidigare i våras och nu har nog den ljusa varianten hunnit ta slut men det finns en lika snygg mörkare HÄR.

IMG_8098

Här tassar jag oftast ut med dagens första kaffekopp medan det fortfarande är mestadels skugga. (den här veckan verkar det dock bli b a r a skugga, svensk sommar.. jaja)

IMG_8085

IMG_8101
IMG_8094
IMG_8089
IMG_8083

Men just nu är mest fokus på tak-terassen. Håller på och målat vitt vitt, staketet ni skymtar ska bli vitt och likaså paviljongen där uppe. Vår runda matplats vi hade under taket där har fått flytta ner, det var liksom ingen som orkade släpa upp mat och tallrikar dit, så nu har vi den här nere istället som ni kanske såg HÄR och där uppe ska vi ha en liten soffhörna istället så man kan hänga i skuggan. Visar när det blir klart!

Staketet lär ta halva sommaren, vi får måla en snutt här och en snutt där beroende på väder och vind. Dessutom måste ju en av oss (läs Micke) balansera på stege från utsidan, så det går inte så fort. Och ni som målat staket vet hur pillrigt det är..  Så där har ni våra semesterplaner sommaren 2019 🙂

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00