ANNONS
Integritet på Tailsweep

Grymt god sås till grillat!

/
IMG_1615

Hej hej

Dessa halvtrista småregniga rätt kyliga sommardagarna – vad gör ni med dem??

Vi tog en sväng till Marieberg i går – hittade absolut ingenting på rean (mutade barnen med McD så jag kunde kika ifred, hjälpte icke), unnade oss massage i massagestolarna a la 10 kr och storhandlade på Coop. Storhandlade lite för mkt så fick inte plats i kylen och därav blev det storrensning av den. 75 % var full med burkar och flaskor med saker som använts till ett typ tillfälle och dessutom hunnit gå ut. Riktigt luftigt där inne nu.

I övrigt går dagarna just nu mest åt till att se filmer och serier (la Casa de Papel är såå galet spännande nu. Fastnade inte riktigt i säsong 1 men 2:an är super!)

IMG_1649

Och grilla och äta glass. Båda oavsett väder. Kika på instagram (under glassbilden) om ni behöver glasstips – fick massor med läsartips när jag efterlyste så i dag ska jag 1) rensa frysen också, 2) bunkra glass.

IMG_1616

I går grillade vi färdigkryddade fläskkarré. Det är något av det godaste jag vet att grilla faktiskt! Och till detta hade vi denna goda sommarsallad som jag skrivit om förr (recept HÄR)..

IMG_1631
IMG_1617

..och gjorde en enkel kall sås som blev så himla god!

IMG_1621

Grillsås med lök
4 port

2 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs (hellmanns)
1 liten rödlök
2 tsk sambal oelek
salt & svartpeppar

Hacka löken fint. Blanda med creme fraiche och majonnäs. Smaka sedan av till önskad styrka med sambal oelek och salt och peppar. Låt stå kallt en stund innan servering.

IMG_1638
IMG_1639

Barnen hade kompis på middag och åt senare så det blev tv-middag för oss. Det är dock inte lätt att äta samtidigt som man tittar på en spansk serie. Man kan ju liksom inte titta ner/bort en sekund för då fattar man nada.

IMG_1644
IMG_1641

I dag skiner solen men jag tror det är typ 13 grader ute? Så vi ligger inne i soffgruppen och kikar på klassiker, just nu rullar Min Bästa Väns Bröllop – älskar den!

Men strax ska jag ta tag i frysen och sen åka och bunkra glass 😉

KRAM

27

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00