ANNONS

Lite shopping!

/

Innehåller annonslänkar

DSC_9505

Hej hej

Var och lunchade med två tjejkompisar häromdan och tog en sväng på stan. Sällan jag går på stan faktiskt men det är ju mysigt ibland. Hittade så söta picknickfiltar som finns HÄR (jahapp nu var de på halva priset på nätet ser jag, typiskt!) och matchande badlakan HÄR (meh, också halva priset). Älskar tunna handdukar som inte tar så mycket plats i packningen eller jobbiga att kånka på. Hittade även fina plastglas att ha på picknick HÄR (också halva priset nu såklart.. snark :)).

DSC_9506
DSC_9503

Sen hittade jag en så söt gul bikini och baddräkt på H&M. Och blå zebramönstrad sarong att ha över höfterna för 99 kr (HÄR), gillar att känna mig lite klädd när jag går omkring på stranden :). Sen sprang jag på en söt stickad tröja (HÄR) med djupt urringad rygg som jag tänker baddräkten blir fin att ha under och en vit jeanskjol till.

DSC_9509
DSC_9510
DSC_9513
DSC_9515

Och nya skor fick följa med hem från Rieker, ursköna! Kan gå till världens ände i dem trots klack. 🙂

DSC_9507
DSC_9508

Det var lite nytt i min garderob. Sommarmodet är det absolut roligaste och skönaste tycker jag.

KRAM

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00