Snabbaste snabbtipset på golunch!

DSC_9532

Hej hej

Jag har inga problem alls med att ta till snabbvägar ibland (och erkänna det) även om jag ofta gör det mesta från grunden – för att jag har tid och för att jag tycker det är kul (och hälsosammare), men ibland har man ju vakren tid eller ork och till det har jag genvägar i frys och kyl som säkert de flesta. Som dessa schnitzlar! (Scans ostschnitzlar).

DSC_9531

Stek på varsin schnitzel (eller fler, de är ganska små) och gör under tiden en sallad eller pommes eller vad man nu vill ha till. Jag bruka räven fritera kapris i en kastrull med lite olja (supergott!) och rör i hop en kall sås.

Schnitzels-sås
4 port

2 dl creme fraiche
2-3 msk hellmanns majonnäs
3 msk bostongurka
salt & vitpeppar

Blanda samman och smaka av med salt och peppar. Låt stå kallt en stund.

DSC_9534

Supergott och superenkelt 🙂

KRAM

  1. Eva skriver:

    Älskar att få tips om genvägar! Är själv väldigt kräsen på färdigmat så har svårt att hitta genvägar så därför tas det tacksamt emot om du hittar nåt gott🥰😘

  2. Åsa skriver:

    Så smidigt! 😀Nu ser jag att det här inte är ett samarbete (el missade jag?), men vilket märke tycker du är bäst?

    1. Nej det är inget samarbete 🙂 jag har nog inte provat fler märken faktiskt. Har du några bra att tipsa om? Kram

  3. Dessa snitzlar är nödlösningen för oss då o då. Å barnen älskar dem…så varför krångla till det 👌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..