Åby Hotel

Hotelltips i samarbete med Åby Hotel

IMG_0977

Hej hej

Vi stannade ju till i Göteborg och gjorde Liseberg innan vi åkte hemåt från västkusten sist och bodde på alldeles nyöppnade Åby Hotel. Inrett med tivolitema – smaskigt som en karamell! Och instagramvänligt eller vad 🙂 hehe.

IMG_1024
IMG_0974
IMG_0958
IMG_0961
IMG_0962

Vi hängde i lobbyn och spenderade nästan all tid vid denna maskin (vet inte riktigt vad de kallas men man rullar bollar och ska få så mkt poäng som möjligt så hästen flyttar sig framåt ni vet?). Beroendeframkallande!

IMG_0949
IMG_0953

Fanns lite olika spel att roa sig med, som biljard och schackbord. Jag är ganska bra på schack faktiskt men blev nästan spöad av både Olivia och Sebbe! Impad! Biljard däremot är det inte svårt att spöa mig i..

IMG_1025
IMG_1034
IMG_1042

Bodde i två sk connectionrum, smidigt när man reser med barnen. Till deras stora lycka fick de sova i riktig säng istället för bäddsoffa/våningssäng hehe.

IMG_0997
IMG_1000

Tar ca 10 min med bil till Liseberg, så ett prisvärt tips om ni ska ner dit i sommar (man kan boka paket med övernattning + inträde).

IMG_0987
IMG_0989

Pepp för Liseberg var bara förnamnet! 🙂

KRAM

 1. Lisa skriver:

  Ligger å vaknar på Åby hotell ☺. Tyvärr är hästspelet ur funktion just nu. Var ni så ivriga på spelet 😃. Jättefint hotell men så mycket krångel och jidder med vår och våra vänners bokning 😡. Trots en bokning med pris vi kunde visa upp fick vi betala mer, surt….

  1. Nej vilken osis! Hoppas det löser sig med både bokningar och spel. Kram

 2. Marie skriver:

  Hej!

  Älskar din blogg!! Har provat många recept och det faller alltid i smaken 😃

  Vi tänkte åka till Örebro på semestern, kan du rekommendera något bra hotell?

  Kram ❤️

  1. Vad roligt att höra!! Jag bor ju tyvärr aldrig p hotell i Örebro eftersom jag bor här så har inga erfarenheter att dela med mig av just där tyvärr. Men kolla in Lite eller stora scandic på stan. kram

 3. Anna skriver:

  eller så tar man spårvagnen i 10 minuter och slipper trängas, leta parkering och förpesta miljön.

  1. Det finns många möjligheter att ta sig, vi tog inte bil så vet inget om just trängsel på parkeringen. Ha en fin dag!

 4. Hej!
  På Bakken i Danmark finns detta spelet också och där heter det Hästkapplöpning.
  Bollarna kommer aldrig ner så snabbt som man vill och sen vill man ju samtidigt ha lite koll på hur man ligger till i tävlingen 😀
  Kram ❤️

  1. Grymt kul spel 🙂 Vi körde det inne på Liseberg också när vi sprang på ett! Billigare (gratis) i lobbyn dock hehe. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..