ANNONS

Popcornmaskin och filmkvällar

/

Innehåller annonslänkar

DSC_8385

Hej hej

Något som gått varmt denna sommar är ju popcornmaskinen! Plockar inte ens undan den mellan varven, den står framme i köket och används löjligt ofta 🙂 Men så har det blivit mååånga filmkvällar och seriemaraton också.

DSC_8384

HÄR finns denna i olika färger. Smidig att använda och gör goda popcorn med biokänsla. Absolut godast får man om man köper speciella popcorn för maskiner, det är skillnad på popcorn och popcorn. (funkar såklart med ”vanliga” popcorn med) Just nu kör vi med en variant som smakar preciiiis som amerikanska smöriga biopopcorn, godaste jag smakat. Doften som sprider sig är helt maaaaagisk! Finns att beställa tex HÄR. Titta efter vilken portionsstorlek som passar just er maskin (eller fördela själv).

DSC_8383
DSC_8382

Denna kommer gå varm redan i kväll igen 🙂 Några tips på film?? Vad var det senaste ni såg?

KRAM

28
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00