ANNONS

Pornstar martini och ta 3 betala för 2 på rean

/

Innehåller annonslänkar

IMG_1865

Hej hej

I fredags hade jag de här fina vännerna över på vår årliga sommarmiddag. Emelie saknades men befann sig i Italien denna gång (med bebbemagen i vädret).

IMG_1855

Himlen sprack upp och bjöd på kanonväder och välkomstbubbel utomhus! Så glad man blir för sol och värme när det sker så sällan 😉

IMG_1875

Sen bjöd jag på en Pornstar Martini. Numera Englands mest populära drink hörde jag nånstans? Vi drack en sån när vi var i London i höstas. Det är en sötsyrlig passionsdrink som serveras med bubbel i ett shotglas bredvid. Lite kul och annorlunda, snygg och g o d ! (Man tar en sipp på drinken sen en sipp på bubblet osv). Något att skåla in semestern i kanske? Vi har nedräkning här, bara 3 dagar kvar!

IMG_1902
IMG_1905
IMG_1911

Har provat lite olika varianter på receptet men detta som jag fick av en läsare blir klart godast. Och allra godast om man pressar passionsjuicen själv, den man köper på tetra är lite blaskig jämförelsevis. (Hittade passionsfrukter för 2 kr st på coop, det kan ju skilja rätt saftigt i pris så ibland duger nog tetrajuicen ändå för det går åt några stycken :))

IMG_1869

Pornstar martini
1 drink

2 cl vaniljvodka
4 cl passionsfruktsjuice
2 cl passoa
3 cl limejuice
2 cl sockerlag
1/2 passionsfrukt
1 shotglas prosecco/champagne

Blanda ingredienserna i en shaker fylld med is. Sila upp i cocktailglas och garnera med en halv passionsfrukt. Servera med en shot bubbel vid sidan av. (tillsätt ev lite äggvita för kraftigare skum).

IMG_1768

Min klänning fick många frågor, det är DENNA, finns i flera färger på rea. (Stor i strl tyckte jag och gick ner en storlek). Missa inte att ni just nu får ”ta 3 betala för 2”all rea HÄR!

Tex har DENNA kommit in i storlekar igen, skynda knip den!

IMG_1800

Och halsbandet i tre lager finns HÄR (99 kr), mitt favvo.

KRAM

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00