ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pornstar martini och ta 3 betala för 2 på rean

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

I fredags hade jag de här fina vännerna över på vår årliga sommarmiddag. Emelie saknades men befann sig i Italien denna gång (med bebbemagen i vädret).

Himlen sprack upp och bjöd på kanonväder och välkomstbubbel utomhus! Så glad man blir för sol och värme när det sker så sällan 😉

Sen bjöd jag på en Pornstar Martini. Numera Englands mest populära drink hörde jag nånstans? Vi drack en sån när vi var i London i höstas. Det är en sötsyrlig passionsdrink som serveras med bubbel i ett shotglas bredvid. Lite kul och annorlunda, snygg och g o d ! (Man tar en sipp på drinken sen en sipp på bubblet osv). Något att skåla in semestern i kanske? Vi har nedräkning här, bara 3 dagar kvar!

Har provat lite olika varianter på receptet men detta som jag fick av en läsare blir klart godast. Och allra godast om man pressar passionsjuicen själv, den man köper på tetra är lite blaskig jämförelsevis. (Hittade passionsfrukter för 2 kr st på coop, det kan ju skilja rätt saftigt i pris så ibland duger nog tetrajuicen ändå för det går åt några stycken :))

Pornstar martini
1 drink

2 cl vaniljvodka
4 cl passionsfruktsjuice
2 cl passoa
3 cl limejuice
2 cl sockerlag
1/2 passionsfrukt
1 shotglas prosecco/champagne

Blanda ingredienserna i en shaker fylld med is. Sila upp i cocktailglas och garnera med en halv passionsfrukt. Servera med en shot bubbel vid sidan av. (tillsätt ev lite äggvita för kraftigare skum).

Min klänning fick många frågor, Missa inte att ni just nu får ”ta 3 betala för 2”all rea HÄR!

Och halsbandet i tre lager finns HÄR (99 kr), mitt favvo.

KRAM

11

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00