Dubbelcheeseburgare med råstekt potatis i ugnen

DSC_7814

Hej hej

Fick ett läsartips och ungsrostade potatisskivor, det testade vi till dessa burgarna. (Tack Nazima) Smaksatte vara med vitlök, älskar kombon av potatis och vitlök.

Skrubba och tvätta potatisen och skär i tunna skivor. Strö ut dem på en bakpappersklädd plåt, ringla över olivolja, torkad timjan och/eller skivad vitlök och salt.  In i ugnen på 240 grader i ca 30 min tills de är färdiga och fått fin färg.

DSC_7801
DSC_7808

Försvinnande goda, nästan som snacks. Till detta gjorde vi dubbelcheeseburgare på högrevsfärs och provade denna osten som fått så gott betyg. Väldigt god även om jag älskar klassiska ”fulosten” som man köper som hamburgerost.

DSC_7806
DSC_7811
DSC_7815
DSC_7814

Tröttnar nog aldrig på hamburgare. Fick jag bara välja en sak att äta jämt så skulle det nog vara hamburgare. Vad skulle ni välja?

KRAM

 1. Julia skriver:

  Recept på hamburgaren?

 2. Hamburgare är en rätt jag aldrig skulle kunna vara utan.
  Ofta när man går ut och äter så tänker man varje gång att nu ska jag äta något annat men nä så blir det aldrig.
  Dessutom så har det öppnats ett nytt ställe i Lund nämligen Jureskogs hamburgerrestaurang så det måste man ju bara testa.
  Sen ett tips om ni åker till Skåne vilket ni brukar göra så ta en tripp till Malmö och ät på Tusen & 2 deras hamburgare är ”to die for”.
  Kram ❤

 3. Ja jag skulle nog välja hamburgare,för det är för jäkla gött!

 4. Ulrika skriver:

  Älskar också hamburgare, men skulle nog tröttna på att äta det varje dag…😅 Mannen kunde dock äta det fem av fem dagar i NY när vi var där för två veckor sedan (varav en på Burger & Lobster 😋👌🏻)

 5. AC skriver:

  Palt.
  Punkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..