ANNONS

Dubbelcheeseburgare med råstekt potatis i ugnen

/
DSC_7814

Hej hej

Fick ett läsartips och ungsrostade potatisskivor, det testade vi till dessa burgarna. (Tack Nazima) Smaksatte vara med vitlök, älskar kombon av potatis och vitlök.

Skrubba och tvätta potatisen och skär i tunna skivor. Strö ut dem på en bakpappersklädd plåt, ringla över olivolja, torkad timjan och/eller skivad vitlök och salt.  In i ugnen på 240 grader i ca 30 min tills de är färdiga och fått fin färg.

DSC_7801
DSC_7808

Försvinnande goda, nästan som snacks. Till detta gjorde vi dubbelcheeseburgare på högrevsfärs och provade denna osten som fått så gott betyg. Väldigt god även om jag älskar klassiska ”fulosten” som man köper som hamburgerost.

DSC_7806
DSC_7811
DSC_7815
DSC_7814

Tröttnar nog aldrig på hamburgare. Fick jag bara välja en sak att äta jämt så skulle det nog vara hamburgare. Vad skulle ni välja?

KRAM

14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00