ANNONS

Home sweet home

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

Sitter i bilen hem från västkusten. Haft det fantastiskt mysigt med vänner i deras fina stuga (visar mer sen), det räcker med att vara borta en helg så uppskattar man egna hemmet som på nytt igen. Längtar hem nu! Ett par timmar kvar så jag roar mig med att surfa inredning och detaljer. Har inget vi behöver uppdatera hemma direkt men drömma kan man ju 🙂 Ellos har fått in sååå mycket fina nyheter HÄR.

Och går ni i inredningstankar så är det 20 % på Ellos Home HÄR med koden 405703, gäller även på rean!

Något vi däremot ska göra är att städa upp i tvättstugan och snygga till. Detta never ending projekt alltså. Bättre förvaring och trevligare belysning är ett måste så ett par taklampor står på min inköpslista. Och det ska ju så lägligt regna i Örebro i 2 dar nu så undrar ni var vi håller hus så är det i tvättstugan.

KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00