Home sweet home

Innehåller annonslänkar

Hej hej

Sitter i bilen hem från västkusten. Haft det fantastiskt mysigt med vänner i deras fina stuga (visar mer sen), det räcker med att vara borta en helg så uppskattar man egna hemmet som på nytt igen. Längtar hem nu! Ett par timmar kvar så jag roar mig med att surfa inredning och detaljer. Har inget vi behöver uppdatera hemma direkt men drömma kan man ju 🙂 Ellos har fått in sååå mycket fina nyheter HÄR.

Och går ni i inredningstankar så är det 20 % på Ellos Home HÄR med koden 405703, gäller även på rean!

Något vi däremot ska göra är att städa upp i tvättstugan och snygga till. Detta never ending projekt alltså. Bättre förvaring och trevligare belysning är ett måste så ett par taklampor står på min inköpslista. Och det ska ju så lägligt regna i Örebro i 2 dar nu så undrar ni var vi håller hus så är det i tvättstugan.

KRAM

  1. Linda skriver:

    Hej!
    Vi åker till Dublin i höst. Är ganska säker på att du var där för ett par år sedan och gick in och sökte efter inlägg för tips på restauranger och aktiviteter men hittar inget… Har du några Dublintips till oss? 🙂

  2. Hihi, samma här! Har heller inget direkt jag behöver byta ut, men nya matstolar och ny matta (ryamatta) i vardagsrummet är jag sugen på.

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..