I spabadet

IMG_1234

Hej hej

För de där inte så varma dagarna (varit ganska många såna nu va) så värmer vår lilla plaskbalja med 37 grader fint. Är egentligen badkruka, gillar inte så värst att bli blöt, gillar inte alls att bada kallt och gillar inte krångliga saker att sköta men detta lilla spabad har vi faktiskt använt rätt mycket så det var värt pengarna (köpte billigaste möjliga på Rusta för några år sedan) och är så pass litet att det inte tar så stor plats.

IMG_1228

Här hamnar vi ibland sena kvällar efter middagar och oftast med gäster (blir gaaanska trångt med många gäster, fördelsvis efter parmiddagar haha) och filosoferar över livet med ett glas vin i solnedgången. Eller uppgången 🙂 Men oftast nyttjas det av barnen och kompisar eller ett litet familjdopp. Man ser dock ytterst sällan Micke i badet så detta var värt att dokumentera 🙂

IMG_1195
IMG_1197

Men himla mysigt är det ju faktiskt i bland. En sommar hade jag dille på att tassa ut med kaffekoppen och sätta mig där i själv medan de andra fortfarande sov. Det ska jag nog anamma igen!

IMG_1209

Men nu ska det ju ä n t l i g e n komma lite härlig sommarvärme i vårt land!

KRAM

 1. Åh så mysigt❣️ Vilka underbara kvällar ni har❣️🌌

 2. Jenny skriver:

  Förstår precis hur härligt det är! Vi har också spabad, 30-32 grader på sommaren (används oftast bara på dagtid) och uppåt 40 grader på vintern, älskar’t! Duschar ni innan ni hoppar i?

 3. Hej,

  Jag är så himla sugen på Chevreröra m banansylt! Vad tror du man kan använda istället för friterad jubileumskaka?

  Tacksam för snabbt svar, vi ska äta ikväll 😉🧀🍷

  1. Något liknande mjukt bröd skulle jag köra på! Typ hällakaka etc. kram

   1. Jag tänkte slippa fritera…..

 4. Amanda skriver:

  Vart är din bikini ifrån? Så somrig och fin! 😍😊

 5. Vi har SPA sedan 12 år tillbaka i tiden och vi har på det året runt. Jag älskar det både sommar och vinter. På sommartid så drar vi ner värmen till ca 32-35 grader och på vintern kör vi 39 grader. Varje årstid har sin charm! Vi har köpt vårt hos en pool-leverantör och det har fungerat smärtfritt i alla 12 år!
  //Berith

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..