Vardagskvällarna med guldkant

Innehåller annonslänkar

IMG_2993

Hej hej

I måndags tog jag en sväng på stan medan Micke var på lunch med en kompis och barnen var hos mina föräldrar. Älskar att alla är hemma men en timme eller två på egen hand är ganska skönt ibland 😉 Satt på en parkbänk och åt en hamburgare och tittade på folk. Älskar att titta på folk! Det jag saknar mest med att inte bo i stan längre. Det och att bara kunna strosa till närmsta restaurang/mataffär/uteservering etc. (Bodde i lgh i Sthlm innan vi flyttade till Örebro om det är några nya här som inte hängt med sen dess). Skulle aldrig flytta från vårt hus och område och grannar men saknar den där stadskänslan ibland. Vissa drömmer om en stuga på landet eller sommarhus, vi drömmer om en stadslägenhet 🙂

IMG_2997
IMG_3003
IMG_3004

Min lille fotograf på en pall 😉 Väsa Mulberry, jeans H&M och ärmlös blus HÄR (glöm inte koden 405415  som ger 30 % rabatt på dyraste varan).

IMG_3007

Lyckats pricka in flera grannfamiljer med semester samma veckor som vi i år, kul. Vardagskvällarna känns ju som helg när ingen ska upp till jobbet dagen efter. Så när vi kom hem kilade vi även till fam Östergrens på middag och bjöds på bruschetta och olika sorters kött med gnocchisallad (recept HÄR) och grillade räkor.

IMG_3012
IMG_3013
IMG_3017
IMG_3024
IMG_3026
IMG_3027
IMG_3029
IMG_3030
IMG_3038
IMG_3043
IMG_3035

Blus från H&M HÄR

I går gjorde vi inte många knop värda att förevigas på bild. Städade och tvättade och packade. Och grillade pizza, den förevigade jag ju iof. Just nu sitter vi i bilen på väg mot Skaaaaune. (Sebbe har gett sig tusan på att inte titta i mobil/padda på vägen och har istället pratat k o n s t a n t sen vi åkte. Antingen med oss, sig själv eller sina gosedjur. Tror vi måste stanna till på A6 nu och vila öronen lite hehe).

KRAM

 1. Annica skriver:

  Din handväska är så fin! Vilken modell/namn? Med vänlig hälsning,/ Annica

  1. Oj tack men det minns jag tyvärr inte, ca 10 år gammal skulle jag tro. Fråga Gucci så kanske de vet om den finns Fortf. Kram

 2. Lina skriver:

  Vad snygg du är i jeans! Det var en fin ljusblå färg, vad har du köpt dem?

 3. Cazi skriver:

  Vår son pratar väldigt mycket överlag. Men speciellt i bilen – han förklarar och berättar om precis allt och ingenting. Hinner knappt andas emellan. Ställer frågor om allt och ingenting. Då vi svarat på hans frågor så kommer det följdfrågor. Och sen fler följdfrågor på de första följdfrågorna… 🙈Öronen behöver verkligen vila lite ibland 😉

 4. Jenny skriver:

  Ni verkar så påhittiga med roliga resor, fester, aktiviteter mm så kul att få följa och få massa tips.
  Har ni någon utomlandsresa inbokad?
  Kram Jenny

  1. Inget inbokat i sommar men lösa planer framöver vi hoppas på. Kram

 5. Har ni någon maxtid vad det gäller skärmtid för era barn. Läste en artikel om hur experter tror allt iPad / iPhone surfande kan påverka den mentala hälsan längre fram för barn och har nu maxtid 1,5 h om dagen under sommarlovet! Fast de får lyssna på ljudbok om de vill😊

  1. Nä egentligen inte men har satt ”sommarregler” med skärmfritt dagtid 12-18, men sen beror det på lite vad vi gör och hur de använder skärmarna. De gör oftast annat ändå men åker man bil mitt på dan 5 h är det helt ok att kolla film etc. Är man hemma får man dock hitta på annat! Hur gör ni? Kram

   1. Bra med 12-18! Jag tycker det beror lite på vad de gör. Kolla en film känns mer ok än att kolla youtube, spela och snappa. Vet inte varför men tänker att det där slösurfandet (som jag själv kan fastna i) inte är så bra. Så en serie/film helt ok såklart när vi bilar etc. Men bra att man tänker till lite. Svårt ibland : ) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..