ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vardagskvällarna med guldkant

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

I måndags tog jag en sväng på stan medan Micke var på lunch med en kompis och barnen var hos mina föräldrar. Älskar att alla är hemma men en timme eller två på egen hand är ganska skönt ibland 😉 Satt på en parkbänk och åt en hamburgare och tittade på folk. Älskar att titta på folk! Det jag saknar mest med att inte bo i stan längre. Det och att bara kunna strosa till närmsta restaurang/mataffär/uteservering etc. (Bodde i lgh i Sthlm innan vi flyttade till Örebro om det är några nya här som inte hängt med sen dess). Skulle aldrig flytta från vårt hus och område och grannar men saknar den där stadskänslan ibland. Vissa drömmer om en stuga på landet eller sommarhus, vi drömmer om en stadslägenhet 🙂

Min lille fotograf på en pall 😉 Väsa Mulberry, jeans H&M och ärmlös blus HÄR (glöm inte koden 405415  som ger 30 % rabatt på dyraste varan).

Lyckats pricka in flera grannfamiljer med semester samma veckor som vi i år, kul. Vardagskvällarna känns ju som helg när ingen ska upp till jobbet dagen efter. Så när vi kom hem kilade vi även till fam Östergrens på middag och bjöds på bruschetta och olika sorters kött med gnocchisallad (recept HÄR) och grillade räkor.

Blus från H&M HÄR

I går gjorde vi inte många knop värda att förevigas på bild. Städade och tvättade och packade. Och grillade pizza, den förevigade jag ju iof. Just nu sitter vi i bilen på väg mot Skaaaaune. (Sebbe har gett sig tusan på att inte titta i mobil/padda på vägen och har istället pratat k o n s t a n t sen vi åkte. Antingen med oss, sig själv eller sina gosedjur. Tror vi måste stanna till på A6 nu och vila öronen lite hehe).

KRAM

11
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00