ANNONS
Integritet på Tailsweep

Laddad för tacos men vad är det för dag i dag?

/

Innehåller annonslänkar för Matsmart

DSC_9807

Hej hej

Tacofredag, tacotisdag, taco-vad-är-det-för-dag? Ingen koll på dagarna alls just nu, då har man anammat klassiskt semestermood. Tacos kan man ju äta vilken dag som helst, vi äter det nästan aldrig på fredagar ändå. Beställde hem en låda från Matsmart billigt billigt!

DSC_9808
DSC_9812

Fyndade även en hel kartong KitKat chunky salted caramel aaaaaah. Och förutom mat finns det ju skönhetsprodukter och lite allt möjligt kul, ni hittar hela sortimentet HÄR. Lite färg/hårinpackningar, diskmedel och annat bra att ha beställde jag. Och hela ordern blev mer än 50 % billigare än vad det hade kostat i butik.

DSC_9814

Det är inte bara billigt och bättre för miljön, det finns ju så mkt kul saker också som man inte hittar i vanliga mataffären. Som DENNA tex, den måste ju bara vara jättegod?? Inte sett den förut. Älskar sånt här, när jag är ute och reser är matbutiker det jag kikar in i mest och halva resväskan består ofta av nya produkter att testa.

psst) i dag kan man fynda 12-pack Loka för en 10:a såg jag!

KRAM

1

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00