Vi målar vitt

Innehåller annonslänk

IMG_2864

Hej hej

Sommarfrukost. Nybakade croissanter (för jag vaknar ju ganska tidigt och hinner åka och köpa eller baka innan de andra vaknar ;)) i skuggan på taket – det är en fin start på dagen det. Gärna med salami eller skinka och brieost i. Helst utan nånting alls i om ni frågar barnen.. Och helst ingen croissant alls om ni frågar Micke. Hur kan man inte gilla croissanter??

IMG_2868
IMG_2859

Vi målar vitt på taket! Staketet och pergolan håller på och får vit skrud istället för diverse träslag. Men det tar ju sån himla tid. Fy vad trist det är! Pillergöra utan dess like. Och vädret måste ju tajmas in, inte för varmt eller soligt eller kallt och blåsigt eller regnigt. Så nej det går inte fort framåt. Målet är att få det klart under sommaren helt enkelt när det passar.

IMG_2876

Vår matgrupp har ju flyttat ner till terassen på markplan och en soffgrupp upp hit i stället, mycket mysigare att hänga i. Det blev den HÄR (50 % rabatt nu) med en extra fåtölj. Ska lägga dit DENNA fyrkantiga mattan så fort vi målat klart också.

IMG_2871

Nyvaken älskling <3

IMG_2883

Bikini HÄR och HÄR och matchande kaftan HÄR.

En stor mysig solcellslykta till soffbordet letar jag efter. Har ni tips på någon snygg så tipsa gärna.

KRAM

 1. Gillar verkligen både stilen och färgen (eller bristen på färg kanske man ska säga 😉) älskar kombinationen vitt och grått med ett stänk av trä 😍 Ha en härlig lördag
  Kram Malin

 2. Ulrika skriver:

  Fint 👌🏻Min favorit är croissanter med krämig äggröra och gräslök 😊

 3. Barbro skriver:

  vilken härlig uteplats ni verkar ha.förstår att det är pillerjobb att måla men när allt är klart så är ju man så nöjd.
  önskar er en fin fredagskväll.
  kram på er..

  1. Tack rara, önskar detsamma! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..