ANNONS

Omelettpizza med köttfärssås

/
DSC_9519

Hej hej

Det här är en av mina lunchfavoriter. Omelettpizza! Jag gör helt enkelt en tunn botten på omelettsmet och gräddar Sen toppas den med tomatsås, ost och vad man vill ha på.

Omelettpizza
1 port

2 ägg
1 msk grädde
1-2 krm salt
smör att steka i

Vispa samman ägg med grädde och smaksätt med salt. Smält smöret i en liten panna och häll i smeten. Täck med lock så tillagas omeletten snabbare. När den är färdig så lägg över den på en plåt med bakplåtspapper.

DSC_9516

Här har jag sen toppat den med pizzasås (tycker santa marias är godast!) riven ost, strimlad skinka och svarta oliver, klickar med tacokryddad köttfärssås och oregano. Alltid oregano, annars smakar det inte pizza! Grädda i 225 C tills osten smält och fått lite fin färg. Toppa sedan med Biggans kebab- och grillsås (supergod!!).

KRAM

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00