ANNONS

20 % hos Nordicfeel

/

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

DSC_9797

Hej hej

Kikar in med en ny rabattkod åt er hos Nordicfeel, ni får 20 % på allt i dag!! (kan ej kombineras med andra rabatter & erbjudanden. Gäller ej value packs, Olaplex, Sensai, Maria Åkerberg, The Ordinary.)

HÄR hittar ni hela sortimentet, ange koden MATPLATSEN20

DSC_9799
DSC_9801
DSC_9803

Jag har plötsligt slut på allt på en gång, saknar schampo och balsam, färginpackning, ansiktskräm och mitt favoritrouge som de verkar slutat sälja ute i butiker? Förr köpte jag alltid på mig dessa i mataffären eller klädbutikerna men senaste året har jag inte hittat dem nånstans. Finns som tur var HÄR fortf.

Lång bilresa i regnet i dag så ska roa mig med att kika runt och fylla på med det jag behöver i lugn och ro.

Önskar er en skön söndag vad ni än hittar på!

KRAM

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00