20 % hos Nordicfeel

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

DSC_9797

 

Hej hej

Kikar in med en ny rabattkod åt er hos Nordicfeel, ni får 20 % på allt i dag!! (kan ej kombineras med andra rabatter & erbjudanden. Gäller ej value packs, Olaplex, Sensai, Maria Åkerberg, The Ordinary.)

HÄR hittar ni hela sortimentet, ange koden MATPLATSEN20

DSC_9799
DSC_9801
DSC_9803

Jag har plötsligt slut på allt på en gång, saknar schampo och balsam, färginpackning, ansiktskräm och mitt favoritrouge som de verkar slutat sälja ute i butiker? Förr köpte jag alltid på mig dessa i mataffären eller klädbutikerna men senaste året har jag inte hittat dem nånstans. Finns som tur var HÄR fortf.

Lång bilresa i regnet i dag så ska roa mig med att kika runt och fylla på med det jag behöver i lugn och ro.

Önskar er en skön söndag vad ni än hittar på!

KRAM

 1. Kicki skriver:

  Ok. Tack för svar. Ber om ursäkt. Blev provocerad av allt detta nätseriehängande. Men, jag överreagerade och blev oförskämd. Ber om ursäkt igen!!

 2. Finns hårtorken och plattången att köpa tillsammans som på bilden? 🙂

  1. Beställde dem för ett par v sen, då fanns det! Kommer säkert påfyllning om de är slut nu. Kram

 3. Tack för rabattkoden! Får nog kolla över badrumsskåpet.
  Trevlig resa hem! Här på västkusten har vi regnskurar o åska. Som tur var hann jag hem från min halvfoderhäst innan det började 🙂

  Kram

 4. Kicki skriver:

  En fråga, i all vänlighet; följer en del bloggar. Bl.a. Din pga fina recept. Men, vad jag blir så konfunderad över är att, Ni (små-)föräldrar är så fixerdade vid att följa olika serier på nätet. Hur kommer det sig? Det är ju bara själsdödande skräp. Om Ni nu får tid över efter att ha fixat er familj/hem varför inte läsa en klassisk bok som ger stimulans till hjärnan och kanske t.o.m lust att studera litteraturhistoria på universitetet? Såg en mor med 2 barn på stranden häromdagen. Blev så beklämd. Hon ägnade all tid att se någon skit på sin mobil och samtidigt mumsa på några, typ, fågelfrön. Hennes två söner fick vi andra hålla koll på. Finns så mycket själsdödande skräp numer. En del är bra, förstås. Men, använd all dötid med serier, Ni kvinnor, till att skaffa er mer utbildning. Mitt råd. Sorry! Du, Viktoria, som har en så fin blogg. Vilken utbildningsgrad har Du? Du är ju tydligen hemmafru! Välkommen till universitetet! Matkunskap mm kanske?😍❤

  1. Men Kicki nu har du nog fått solsting. Jag är för det första inte hemmafru, jag driver ett eget företag och blogg på heltid och jobbar nog ofta fler timmar än många om dagarna även om jag gör det mestadels hemifrån. Jag har dubbla universitetsexamen, en magisterexamen i ekonomi/marknadsföring och en kandidatexamen i rättsvetenskap, gått både matkurser och läst dryckeskunskap utöver det och spenderar ändå GLADELIGEN min fritid med tv-serier eftersom jag älskar det! Varken dödar min själ eller är slöseri med min tid och tänk jag hinner även läsa böcker när andan faller på. I höst läser vi spanska på kvällskurs, längtar efter att se fler spanska tv-serier efter det! Det enda JAG är konfunderad över är varför man drar alla över en kam (i detta fall kvinnliga småbarnsföräldrar?) och hur man kan tycka sig veta vad som är det enda rätta sättet att leva sitt liv. Men håller med dig om att man självklart ska hålla koll på sina barn på stranden. Ha en fin dag!

   1. Marieo skriver:

    WORD!!!!
    Hejja dig Vickan!! 👏👏👏

  1. Ann skriver:

   Vilken konstig kommentar Kicki, du kanske skulle ta och läsa lite klassiska böcker istället för att följa bloggar???

  1. Men snälla Kicki, det är absolut ingen som tvingar dig att kika in på bloggen. Jag är mamma till tre barn i ungefär samma åldrar som Victorias och jag och mannen kopplar gärna av med nån serie på kvällarna när kidsen somnat likväl som vi finner det avkopplande med en god bok.
   Jag tycker det är så bra att Victoria tipsar om olika filmer/serier likväl som bär hon efterfrågar tips och vi läsare har nån serie film på lut som vi tror hon kanske skulle gilla.

   Tycker det tyder på en dos av fördomshet att säga att Victoria är hemmafru när hon faktiskt driver en stor livstilsblogg som sitt levebröd.
   Det är flera influencers som driver sina egna företag.
   Sedan håller jag absolut med dig att föräldrar får ha bättre koll på sina barn på badplatserna.

  1. Denice skriver:

   Tänk att det ena inte utesluter det andra. Älskar sci-fiserier och serier som Gilmore girls mm och ser sånt jämt på kvällarna med min sambo trots att vi har en bebis.

   Och tänk, ändå läser jag massor, även klassiker.

   Lite fördomsfull kommentar tycker jag

   1. Inte så lite fördomsfull! 😂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..