ANNONS

Supersnabb fusk-fika

/
DSC_3361

Hej hej

Ett litet fikatips på köpefika. Bruka köpa de där mini-muffinses från Ica, barnen älskar dem och de är faktiskt himla goda. Och med enkla medel kan man göra dem till små minibakelser. Bara toppa med vispad grädde och konserverade mandariner. Tadaaa.

DSC_3349
DSC_3353
DSC_3348

Det var dagens fusk-tips det 🙂

Ligger och drar mig i sängen medan huset sover här hemma i Örebro igen och hackar nästan tänder då ACn stått på max hela natten. Antagligen bästa investeringen på år och dar! Det var såååå hett när vi kom hem igår och sova i sån värme ger mig nästan panik, går ju inte att sova. Kunde knappt sitta inne och kolla på tv:n ens och barnen gav det ett försök att sova på studsmattan men gav upp. Men nu är huset avkylt och alldeles ljuvligt.

KRAM

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00