ANNONS

Lite nytt från iDeal

/

I samarbete med iDeal of Sweden

Hej hej

Sitter i bilen nu igen. Åkt kors och tvärs i Sverige i sommar, sett så många platser jag aldrig besökt förut. Underbart! Så glad för detta.

Förutom de tillfällen när vi varit i väg så har jag mest såsat runt i lösa sommarskynken och mjukiskläder med okammat hår. Tänkte skriva osminkad också men jag har nästan alltid läppstift på mig oavsett. Känner mig naken utan 🙂

Min telefon känns lika naken utan skal. Hade den skal-lös ett tag men tycker det känns som jag ska tappa den ur handen, och saknar den magnetiska funktionen med plånboksfodralet som jag alltid har med mig. Det kom ett nytt släpp i dagarna (samarbete med holländska influencern Negin Mirsalehi). Bla ett riktigt fest-skal i svart och glitter! Och det fiiina beiga skalet med blommor som nu pryder min mobil.

Finns fler fina nyheter i släppet, det prickiga tex!! Ni får 20 % rabatt på hela sortimentet HÄR med koden MATPLATSENJULI (giltig 2 v från nu).

KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00