ANNONS

Dubbeldejt på A mano

/

Innehåller annonslänkar

IMG_4274

Hej hej

Denna vecka suger vi ut det sista ur semestern med allt vad det innebär. Haft en helt fantastisk sommar här i Sverige. Bästa på länge! Häromkvällen hängde vi på Gillbergs ut på dubbeldejt och åt middag på A mano. Inte varje dag man kan köra en spontanmiddag mitt i veckan med barnvakt, semesterlyxigt.

IMG_4277

Ljusrosa naglar, DW på armen, väska från LV och skön skjortklänning med dragsko i midjan Gina tricot HÄR. Riekersandaler med extra hög kilklack HÄR.

IMG_4291
IMG_4288
IMG_4286

Möttes upp på Sorella för en fördrink först och sen kilade vi över till A mano. Länge sen vi var där, förr var det nästan alltid dit man gick för att äta fine dining men sen har det ju poppat upp så många fler restauranger.

IMG_4297
IMG_4301
IMG_4303
IMG_4307

Något som alltid funnits på menyn – och förhoppningsvis alltid kommer göra det – är dessa pastasäckar med gorgonzola och valnötter i citronsmör. Det är lätt på top 5 över det godaste jag vet. M a g i s k a! Går att välja som hel eller halv rätt men jag tror nästan det blir för mycket att ta en hel, de är ganska mastiga och man vill inte föräta sig på dessa utan snarare längta efter fler.

IMG_4308
IMG_4309
IMG_4310
IMG_4311
IMG_4312
IMG_4314
IMG_4315
IMG_4316
IMG_4318
IMG_4322

Åt så himla gott allihopa! Rekommenderas varmt. God snygg mat, dryck och service! En av mina vanligaste frågor från er är ”hej vi ska till Örebro, var ska man äta?”. Försöker samla alla tips under kategorin Örebro HÄR. Ska gå igenom arkivet vid tillfälle och märka alla gamla inlägg också så ni hittar dem där.

Dagen efter hämtade vi upp de små innan frukost. Gick en sväng på stan med Olivia medan Sebbe hängde hos mina föräldrar med Bailey (som växer så det knakar!), åt baguetter från Subway på en parkbänk (vi vuxna) och Olivia köpte med nachotallrikar till henne och Sebbe att äta på balkongen. På kvällen gjorde vi en frysrensning och grillade alla möjliga sorters kött, lär få äta pyttipanna i flera dar nu 🙂 Bilderna på det hamnade visst i en annan kamera så det får bli en senare uppdatering.

IMG_4341
IMG_4347

I dag ska det visst regna hela dagen, tror jag ska lägga mig i sängen efter frukosten igen och se på det senaste avsnittet Handmaids tale och sen sätta tänderna i en ny serie. Fick några tips om Divorce med Sarah Jessica Parker – fler som sett den?? I kväll väntar knytis-kräftskiva hos grannarna mitt över. Ska bli orimligt gott!!

Vad gör ni denna lördag? Alltid kul att höra från er!

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00