ANNONS

Back to work!

/

IMG_4586

Godmorgon kära ni!

Hoppas ni hängt kvar här i sommar eller kikar tillbaka nu när sommaren och semestern är förbi för i år (eller sommaren är väl inte riktigt förbi kanske, aug måste ju anses vara sommar månaden ut) och är lika pepp på en god höst som jag!

IMG_4577

Lite mjukstart denna vecka (barnen börjar först nästa) men Micke är tillbaka på jobbet och hösten hänger i luften. Eller nä det gör den väl inte men det känns ju så när det regnar en vecka i sträck eller två. Får hoppas på en varm brittsommar (som jag tills alldeles nyligen trodde betydde att britterna hade det varmt och värmen blåste hit därifrån HAHA. Om det är nån mer som tror det så kan jag berätta att det kallas brittsommar om det är varmt här den veckan Britt har namnsdag 7 okt. Så nu vet ni det.)

IMG_4580

Ser fortfarande yrvaken ut men ställde klockan i morse så jag har hunnit duscha och kokat kaffe med sällskap av Google Home. Min kompis i köket. Hann se den sista timmen av Nyhetsmorgon också.

IMG_4582

Startat upp datorn och slitit mitt hår i vanlig ordning över att den är full..!

IMG_4584

Sitter och tömmer den för fullt men det hjälper max en dag, i morgon bitti är det samma visa.

Köpte så söta småflaskor till Soda streamern.  När jag växte upp hade vi alltid en radda i kylen med vattenfyllda små flaskor så de skulle vara riktigt kalla som pappa gjorde läsk av när man önskade (ännu mindre än dessa och i glas). Godast var julmusten och champis!

IMG_4576

Storhandlade i går kväll. Online 😉 Så nu väntar jag in matleveransen här. Är utan bil i dag så det var det smidigaste. Micke tog den till jobbet och sen ska han i väg och kolla på diskmaskiner. Vår har helt gett upp nu. Har ni nån ni är så där superdupernöjd med och kanske tipsa kanske?

Ha en fin start på veckan!

KRAM

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00