Lite nytt

Innehåller annonslänkar

IMG_3378

Hej hej

Gick på stan häromdagen, egentligen bara på jakt efter nya underkläder. Vilket jag inte letade så länge efter eftersom jag nästan alltid köper dessa, absolut skönaste modellen (ta 3 för 2 dessutom). Hittade förutom det en söt spetsblus HÄR. Och praktisk snygg förvaring till alla kort (HÄR) som jag inte får plats med i mitt mobilfodral. Endera dan ska jag bli så där vuxen så jag har en riktig plånbok men man har ju nästan aldrig kontanter med sig så jag vet inte riktigt om man behöver en? Skulle vara för att ha kvitton i då. Och de där korten..

IMG_3398

IMG_3371
IMG_3370
IMG_3369

IMG_3386
IMG_3384

Olivia var också på stan härom dan och vad kom hon hem med? Jo blommor till sin mamma <3

IMG_3368
IMG_3367

Och en ny kaffekopp till sin kaffeälskande pappa och handkräm till densamma som får så torra händer på jobbet. <3

IMG_3422
IMG_3423
IMG_3424

Den vita fick han i farsdagspresent ett år tror jag och har hittills varit favoriten. I kaffemaskinen skymtar en klänning jag beställt som kom i brevlådan och provade lite snabbt. Ni får tänka er den struken 😉 Himla söt modell, finns i flera färger HÄR. Bra pris!

IMG_3420

Räknar med att det kommer minst en sväng sommar till innan den är slut för i år och om inte så får vi förhoppningsvis tillfälle att lufta sommarkläderna senare i höst!

KRAM

 1. Åsa skriver:

  Fina inköp! Undrar var svarta handväskan är ifrån? Snygg!

 2. Mia skriver:

  Vilken fin blus! Verkligen en färg som passar dig 👍👍

 3. Helene skriver:

  Köper alltid deras underkläder så bra kvalité .

  Kort har jag sällan längre, betalar med Samsung pay via mobilen så smidigt.

 4. Anna skriver:

  Så mycket fint! 😍
  Hur är underkläderna i strl?

  Kram
  Anna

  1. Normala/inte små tycker jag! Sitter där de ska 🙂 kram

   1. Fia skriver:

    Får inre länken till underkläderna att funka, från vilken butik kommer de?

    1. Från Lindex! Jag får den att funka, testa gärna igen. Kram

     1. Fia skriver:

      Nu funkar den även för mig 🙂

   1. Anna skriver:

    Tack! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..