ANNONS

Sista sommardagen?

/

Innehåller annonslänk

IMG_4214

Hej hej

Här vaknade jag till klarblå himmel och sol (eller vaknade kl 6 så vetetusan om solen egentligen hade gått upp ens, det var så ljust att öppna ögonen så jag gick runt och kisade första timmen). Förra veckan hade vi en dag med riktigt härligt sommarväder här i Örebro när det var varmt också, vågar man hoppas på repris i dag? Är bjuden hem till grannarna på korv & vin i kväll.

Långfrukost i skuggan på terassen. Man får ju passa på. Bara jag och Sebbe som är morgonpigga här dock.

IMG_4211
IMG_4215
IMG_4225
IMG_4230

Fick ju skäll av en läsare att jag ser för mycket (själsdödande) tv-serier och borde läsa böcker (eller utbilda mig) istället.. Vet inte om Kepler duger? Spännande är det iallafall 😉 Tips.

IMG_4210

(Om nån har lite härlig sommarvärme att se fram emot kan jag varmt rekommendera denna klänning, bott i den i princip här hemma. Finns i många färger på rean HÄR.)

Sen åkte vi till Jump med Fam Östergren och lät barnen hoppa av sig innan vi tog en långlunch i solen på Goda rum i Kumla (himla goda luncher där, tips igen!) På kvällen samlades vi hemma hos oss och grillade pizzor. En riktig heldag.

IMG_4236
IMG_4246
IMG_4242
IMG_4247
IMG_4255
IMG_4260

Som vi njutit av denna sommar!

KRAM

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00