Sista sommardagen?

Innehåller annonslänk

IMG_4214

Hej hej

Här vaknade jag till klarblå himmel och sol (eller vaknade kl 6 så vetetusan om solen egentligen hade gått upp ens, det var så ljust att öppna ögonen så jag gick runt och kisade första timmen). Förra veckan hade vi en dag med riktigt härligt sommarväder här i Örebro när det var varmt också, vågar man hoppas på repris i dag? Är bjuden hem till grannarna på korv & vin i kväll.

Långfrukost i skuggan på terassen. Man får ju passa på. Bara jag och Sebbe som är morgonpigga här dock.

IMG_4211
IMG_4215
IMG_4225
IMG_4230

Fick ju skäll av en läsare att jag ser för mycket (själsdödande) tv-serier och borde läsa böcker (eller utbilda mig) istället.. Vet inte om Kepler duger? Spännande är det iallafall 😉 Tips.

IMG_4210

(Om nån har lite härlig sommarvärme att se fram emot kan jag varmt rekommendera denna klänning, bott i den i princip här hemma. Finns i många färger på rean HÄR.)

Sen åkte vi till Jump med Fam Östergren och lät barnen hoppa av sig innan vi tog en långlunch i solen på Goda rum i Kumla (himla goda luncher där, tips igen!) På kvällen samlades vi hemma hos oss och grillade pizzor. En riktig heldag.

IMG_4236
IMG_4246
IMG_4242
IMG_4247
IMG_4255
IMG_4260

Som vi njutit av denna sommar!

KRAM

 1. Pillan skriver:

  Älsk på din och väninnans blus! Du får gärna berätta var de är ifrån? Du kanske visat din innan men missat inköpsstället då isåfall 😉
  Ha en fin kväll!

  1. Trasans är en klänning från object, och min blus är från Åhléns 🤑

   1. Pillan skriver:

    Tack för svar! Måste kolla om din blus finns nu 🙂

 2. Linda skriver:

  Var ju tvungen att kolla kommentaren där du fick ”skäll”. Hade missat den 🙂 Alltså ditt svar var ju helt underbart.=D Du har säkert kollat ”You” på Netflix Victoria, (om inte så gör det) och ett tips är att läsa Caroline Kepnes uppföljare innan Netflix släpper (dec) nästa omgång med Joe Goldberg. Boken är riktigt bra, och jag är en så’n som gärna har läst boken innan jag tittar på filmatiseringen, fast jag vet att man i den filmade versionen ändrar – tar bort och lägger till – hela tiden. Läser din blogg nästan dagligen och uppskattar den verkligen. Skulle aldrig få för mig att kommentera något negativt. Du gör ett superjobb! Tycker om att du svarar när du får frågor. Tack <3

  1. Tack, brukar egentligen inte svara på såna kommentarer men ibland kan man inte låta bli 🙂 tack för tipsen, uppskattas! Kram

 3. Decibel skriver:

  Orka människor som inte förstår sig på charmen med att få djupdyka in i en fantastisk tv-serie. Sjukt avslappnande mentalt, precis som en bok. Suck. Nya tips; the detour (fullständigt gränslös komediserie om en familj som får en att tappa andan av skratt). Samt The umbrella academy (verkligen älskar karaktärerna och den svarta satiriska undertonen, med ellen paige bl.a. superb. Såg alla tio avsnitt på två dagar.. var bara tvungen).

  1. Eller hur 🙂 Tack för tipsen, behöver ny serie akut – såg allra sista avsnittet av Jane the virgin, i går det sista av Big Little Lies och i dag kommer sista av the Handmades tale. Och innan veckan är slut är jag och Micke i kapp på Luther också så behöver nåt nytt att se ihop med. 😇 kram

 4. Carina skriver:

  Själv tycker jag som småbarnsförälder att det är avkopplande att få stänga av hjärnan lite på kvällen och titta på serier. Dagtid lyssnar jag på ljudböcker så fort jag får möjlighet. Om det nu räknas… 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..