ANNONS

Godaste varma mackorna jag vet!

/
IMG_4575

Hej hej

Dessa varma mackor är nästan uteslutande de jag gör. Senast häromkvällen. Förr var jag tokig i dessa med avokado, brie etc men tål tål inte avokado så bra. Däremot ska man ju tåla det bättre om avokadon är uppvärmd (nån som vet??) så kanske skulle testa det igen? Tillsvidare kör jag med dessa med ”gumaeliusfyllning”.

Till en macka behövs ungefär följande:

Varma Gumaeliusmackor
1 st

2 st rostbröd
smör att smöra utsidorna med
ca 1 1/2 dl riven gräddost
1 msk finhackad gul lök
1/2 tsk oregano
salt & peppar
ca 1-2 msk ketchup, lagom så det blir en kletig ljusrosa röra

Smöra utsidorna av bröden. Blanda samman resten till en röra och bred ut på den ena osmörade brödskivan. Lägg samman med den andra och lägg dubbelmackan i smörgåsgrillen tills den fått fin färg och fyllningen smält. Låter knasigt? Lovar att det är jättegott!

IMG_4572
IMG_4571

Lika gott som mellis, lunch eller tv-middag. Eller söndagsfrukost i sängen 🙂 Slurp!

KRAM

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00