ANNONS

Divorce

/

Innehåller annonslänkar

Heeej

Vad gör man när man känner sig lite låg – jo sätter på sig sina färggladaste och skönaste mjukiskläder och börjar följa en ny serie kanske? Snabbfixad humörhöjare!

Blir pigg bara jag ser denna tröja, tänk vad lite färg kan göra! Finns HÄR. (40 % rea)Svårfotade fin-mjukisbyxor men de är de sköööönaste jag nånsin haft. Tipsade om dem i våras också men de sålde slut så snabbt. Nu har de kommit in igen och finns i flera höstiga färger HÄR. Rekommenderas varmt!! (Jag ska beställa de lila, hur läcker färg?)

Och den nya serien blev Divorce (på HBO). Rekommenderas också, blev såld direkt! (Jag älskar Sarah Jessica Parker) Har ni sett?

Frukt piggar också upp. Snöar ofta in på en och samma sak och just nu är detta mitt favvomellis. En skål naturell yoghurt med ananas, banan, blåbär och vindruvor. Nästa vecka är det nog nåt annat 😉 (Förra veckan var det riskakor med jordnötssmör och flingsalt, mm!)

KRAM

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00