En titt i duschen

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel och Jotex

DSC_0505

Godmorgon!

Här har vi faktiskt sovmorgon varannan torsdag i höst. Knappt en timme men ändå, stor skillnad på morgonen! Gick riktigt civiliserat till här i morse 🙂

Torsdag = städdag så i kväll ska hela familjen sättas i arbete. Filar på en städlista, storstädning inför helgen. Hittills har barnen mest behövt städa sina rum men de kan gott hjälpa till med mer. Det eviga gisslet är huuur man får duschkabinen skinande ren? Ge mig era bästa husmorstips! Och tipsa gärna om andra bra städartiklar. Vad kan ni inte klara er utan?? Era bästa tips och trix?

DSC_0506
DSC_0509
DSC_0512

Någon önskade tips på bra färginpackningar och dessa är de jag använder. Lite olika beroende på vad håret ser ut att behöva. Är det för gult använder jag silverprodukterna, dessa och dessa. Är det för ljust så använder jag färgen sand. Bara det behöver en liten fräschare nyans så kör jag vanilla.

DSC_0511

Och duschstången får jag alltid frågor om, världens fiffigaste och billigaste lösning som passar överallt, finns HÄR i olika färger.

Härligt väder i dag. Dammråttorna syns lite extra 😉 Ser fram emot en kul helg och sommarväder på intåg. Har en massa gott på gång att tipsa om inför helgen så kika in snart igen.

KRAM

 1. Anna skriver:

  Hej,
  Har ett medel som heter 2clean UNIVERSAL , köpt på båtmässa men går att beställa på nätet.
  Hur bra som helst att få rent i duschen/glasväggarna och diskhon blir superblank å fin. Användningsområden är många med detta medlet som jag inte kan vara utan.
  Trevlig helg !! 😊
  Mvh Anna

 2. Cilla skriver:

  Ättikssprit blandat med bikarbonat mot kalk! Pyser och allt lossnar! Häll i toastol med och låt verka! Supereffektivt!

 3. Anna skriver:

  Kolla ekotipset på Insta, städtips!

 4. Frida skriver:

  Spola av duschväggarna med iskallt vatten efter varje dusch och dra med skrapa. Vi gör det efter varje dusch!
  Tack för en bra blogg😊

 5. Linda skriver:

  Svinto! Bästa tycker jag om man har mycket kalk i vattnet.
  // Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..