ANNONS

Hej fredag!

/

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

Godmoooorgon

Ligger och drar mig lite i sängen innan jag väcker barnen. Riktigt bubblar i mig, freeedag! Första veckan avklarad på denna hösttermin. Trött som få har jag varit men ack så skönt att vara tillbaka i vardagen.

Satt senast i går kväll och la lite saker jag behöver i shoppingkorgen men hann aldrig slutföra (somnade) och det var ju bra, för detta erbjudande låg i mailen i morse. 20 % på ALLT hos Nordicfeel! Gäller endast idag.

Fick rådet att man ska byta ansiktskräm efter årstid. Nån särskild bra ni rekommenderar om hösten? Har kört denna sen ni var så många som tipsade och är helt såld! Jag kan passa på att tipsa er om denna mask – alltså lystern och känslan efter denna är magi!! Ska lägga en sån efter duschen strax och peppa för freeedag!

Gör ni nåt kul i dag?

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00