Hej fredag!

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

Godmoooorgon

Ligger och drar mig lite i sängen innan jag väcker barnen. Riktigt bubblar i mig, freeedag! Första veckan avklarad på denna hösttermin. Trött som få har jag varit men ack så skönt att vara tillbaka i vardagen.

Satt senast i går kväll och la lite saker jag behöver i shoppingkorgen men hann aldrig slutföra (somnade) och det var ju bra, för detta erbjudande låg i mailen i morse. 20 % på ALLT hos Nordicfeel! Gäller endast idag.

Fick rådet att man ska byta ansiktskräm efter årstid. Nån särskild bra ni rekommenderar om hösten? Har kört denna sen ni var så många som tipsade och är helt såld! Jag kan passa på att tipsa er om denna mask – alltså lystern och känslan efter denna är magi!! Ska lägga en sån efter duschen strax och peppa för freeedag!

Gör ni nåt kul i dag?

KRAM

 1. Marita skriver:

  Jag rekommenderar antingen Dermalogica eller Verso ansiktskräm och även deras serum , Dermalogica Intensive Mouisture Balance är superbra använt deras produkter i många år , Hudvårdsbutik har bäst priser och snabb leverans , Lycka till och trevlig helg / Kram Marita

 2. I eftermiddag är det träning och fransfix som står på agendan och sen en lugn kväll. Imorgon vankas det kräftskiva, en årlig tradition, och här i Malmö ska det bli uppåt 26 grader, rena brittsommaren! Haha, skrattade sååå när du skrev det där om brittsommar och vad du trott att det betydde. Så har jag också trott alltid! 😂😂 Har inte haft en tanke på att det kunde betyda något annat. Haha.

  Kram från Malmö

  1. Hehe skönt vi var flera 😉 Ha en häääärlig helg och kräftis! Här blir det kräftskiva i kväll på campingen 🙂 Kram

 3. Hej! Har en fråga som inte har med inlägget att göra – undrar om du har tips på present till två killar som fyller 9 och 11? Vad skulle t.ex. Sebbe uppskatta? 🙂 Ha en härlig fredag!

  1. Oj svårt. Han är 8 och önskar/önskade sig pengar till spel (fortnite, blocks-nånting osv zzz :-)) hotellnatt/äventyr på egen hand med en förälder, hörlurar till tv-spel, Fitbit (aktivitetsklocka), samlarkort, gosedjur, kläder, ryggsäck, skor, guccitröja (”trendar” tydligen på youtube 😂 den får han allt spara ihop till själv) och biobesök. Men mest av allt vill han helst spela tv-spel/padda/mobil just nu 🙈🙈🙈 Kram och trevlig fredag!

 4. Hanna skriver:

  Yeah fredag!
  Idag väntar jobbfest i Göteborg – ska bli kuuuul!
  (Även att bästa fredagarna är hemma med familjen när vi lagar mat & myser tillsammans). Men ibland måste man offra sig 😂🎉🙌🏼😘

  1. Kuuuuul! Älskar att göra saker på fredagarna, då blir helgen så mkt längre. Vi kör hemmamys i morgon istället. Ha så roligt! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..