ANNONS

Varma mackor med kaviar!

/
DSC_0315

Hej hej

Och godkväll. Vilken söndag! Eller vilken helg rättare sagt. Helt fantastiskt skönt väder och jag har gjort allt annat än suttit vid datorn i dag. Ni med kanske 🙂

Provat ännu ett läsartips. Detta lät så skumt så jag var bara tvungen, haha. Är  egentligen i n t e ett fan av  kaviar och ost ihop på macka (Mickes favvo) men detta smakade inte alls likadant. Det blev faktiskt sååå himla gott! Lite som en hint av janssons frestelse nästan fast ändå inte. Umami-smak helt enkelt. Tack Jennie för receptet.

DSC_0302

Varma kaviarmackor
1 st

2 formbröd
smör
finskuren purjolök
kalles kaviar
gräddost

Smöra yttersidorna av bröden och insidan på ena brödskivan och bred ett ganska rejält lager kaviar på. Lägg på finstrimlad purjolök och toppa med riven gräddost (eller någon annan ost med goda smältegenskaper). Lägg på den andra skivan bröd och lägg mackan i smörgåsgrillen tills den fått gyllene färg och osten smält. Låt svalna något och dela mackan på mitten (godast att äta varma mackor i trekanter av nån anledning ju?!).

DSC_0294
DSC_0297
DSC_0300
DSC_0303
DSC_0318
DSC_0311

Himla gott!! Ni måste faktiskt också prova 🙂

På söndagar brukar jag ju egentligen ha veckomatsedel här i bloggen. Är det något ni vill att jag fortsätter med?

KRAM

28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00