ANNONS
Integritet på Tailsweep

Varma mackor med kaviar!

/

Hej hej

Och godkväll. Vilken söndag! Eller vilken helg rättare sagt. Helt fantastiskt skönt väder och jag har gjort allt annat än suttit vid datorn i dag. Ni med kanske 🙂

Provat ännu ett läsartips. Detta lät så skumt så jag var bara tvungen, haha. Är  egentligen i n t e ett fan av  kaviar och ost ihop på macka (Mickes favvo) men detta smakade inte alls likadant. Det blev faktiskt sååå himla gott! Lite som en hint av janssons frestelse nästan fast ändå inte. Umami-smak helt enkelt. Tack Jennie för receptet.

Varma kaviarmackor
1 st

2 formbröd
smör
finskuren purjolök
kalles kaviar
gräddost

Smöra yttersidorna av bröden och insidan på ena brödskivan och bred ett ganska rejält lager kaviar på. Lägg på finstrimlad purjolök och toppa med riven gräddost (eller någon annan ost med goda smältegenskaper). Lägg på den andra skivan bröd och lägg mackan i smörgåsgrillen tills den fått gyllene färg och osten smält. Låt svalna något och dela mackan på mitten (godast att äta varma mackor i trekanter av nån anledning ju?!).

Himla gott!! Ni måste faktiskt också prova 🙂

På söndagar brukar jag ju egentligen ha veckomatsedel här i bloggen. Är det något ni vill att jag fortsätter med?

KRAM

31

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00