En helg i solen

IMG_0286

Hej!

Viken underbar helg, vilket underbart väder. Sensommar när den är som skönast! Känns som ett fint avslut på sommaren helt enkelt, nu är jag nöjd! Inget att klaga på denna sommar, den har varit fantastiskt skön och lagom varm. I fredags var vi på kräftskiva på Gustavsviks camping med några av grannarna. En buffé med allt möjligt dukades upp men jag hade mest fokus på kräftorna 🙂 Mysig kväll!

IMG_0250
IMG_0258
IMG_0277
IMG_0253
IMG_0252
IMG_0267
IMG_0328
IMG_0340

I lördags åkte vi upp till wadköping och åt långlunch i skuggan (wallenbergare – en favvo!) och tog en promenad upp på stan längs vattnet medan barnen jagade pokemons. Mysigt! Smet in på H&M och hittade en så fin jacka, ska fota den sen. Kvällen spenderades i mjukiskläder framför tv:n med plockmat och smågodis. Såg filmen Dolda tillgångar – riktigt bra!!

IMG_0350
IMG_0366
IMG_0361
IMG_0344

(Fick många frågor om uppläggningsbrickan – den är riktigt stor och perfekt för plockmat eller en familjepizza! HÄR kan ni se mer).

DSC_0577

I går låg vi halva dagen på takterassen. Det var alldeles tyst och lugnt i området för ovanlighetens skull så vi njöt av det och låg och lyssnade på sommarpratare, läste tidningar och åt korv med bröd i solen. På kvällen blev det grillat itstället för söndagspizza, det var liksom inte väder för annat! En fräsch och god laxrätt som ni ska få recept på sen.

Nu kör vi ny vecka, älskar måndagar!

Har ni haft en fin helg?

KRAM

  1. Annika skriver:

    ..det var det här med dimman..50-årsfest i lördags och det kändes igår kan man säga..och lite idag..Nu kan det bara bli bättre!

    1. Haha 🙂 Hoppas det var kul i dimman och värt att vara lite trött för! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..